Łatwe filiżanki do jajek i tostów
Ten wegetariański przepis służy 4 i kosztuje 68 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 220 kalorii, 15g białka, oraz 16G tłuszczu. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka masła, jajka, łagodny ser cheddar i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 22 minuty. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 30%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Bułka z jajkiem w misce (łatwa Kolacja w tygodniu!), Łatwa sałatka jajeczna o niskiej zawartości węglowodanów i Dzień Pierwszy z powrotem na Keto, oraz Kubki Tosty Z Krewetkami dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 177°.
Zdjąć skórkę z kromek chleba i lekko posmarować obie strony masłem. Wciśnij chleb do otworów w puszce na muffinki, jeden kawałek po kawałku. Uszczypnij narożniki chleba delikatnie, aby pomóc w kształtowaniu kształtu.
Piec około 8-10 minut lub do momentu, aż chleb zostanie upieczony.
Ubić 8 średnich jaj z odrobiną mleka i wymieszać je na patelni do pożądanej konsystencji.
Łyżka mieszaniny jaj równomiernie podzielone na kubki tosty i top z Kraft rozdrobnione łagodny ser Cheddar. Powrót do piekarnika i dusić na 1-3 minut, aby ogrzać filiżanki i stopić ser.
Dodać sól i pieprz do smaku.