Łatwe Ciasto Z Szyfonu
Easy Chiffon Pie to bezmleczne przepis z 10 porcjami. Jedna porcja zawiera 258 kalorii, 2G białka, oraz 9g tłuszczu. Na 73 grosze za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. To jest przynoszone do Was przez smak domu. Jeśli masz sos żurawinowy w galaretce, karton bitą polewą, maliny i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 20%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Łatwe Ciasto Z Szyfonu, Łatwe Dyniowe Ciasto Z Szyfonem, oraz Łatwe Domowe Nadzienie Na Szarlotkę dla podobnych receptur.
Instrukcje
W kuchence mikrofalowej, podgrzać sok żurawinowy na wysokim poziomie przez 2-3 minuty lub do wrzenia; dodać żelatynę i mieszać do rozpuszczenia. Przykryć i przechowywać w lodówce przez 45-60 minut lub aż lekko zgęstnieje.
W dużej misce ubić sos żurawinowy przez 1-2 minuty lub do uzyskania gładkiej konsystencji. Stopniowo ubić w mieszaninie żelatyny. Przykryć i przechowywać w lodówce przez 45 minut lub aż zgęstnieje.
Przechowywać w lodówce 10 łyżki ubitej polewy do dekoracji. Połowę pozostałej bitej polewy wymieszać z mieszanką żurawinową; złożyć pozostałą bitą polewę.
Rozłóż nadzienie równomiernie na skórkę. Przykryć i przechowywać w lodówce przez 8 godzin lub na noc.
Pokroić w plastry; na wierzchu po 1 łyżce ubitej polewy i maliny.