Łatwe Ciasto Z Szyfonu

Łatwe Ciasto Z Szyfonu
Easy Chiffon Pie to bezmleczne przepis z 10 porcjami. Jedna porcja zawiera 258 kalorii, 2G białka, oraz 9g tłuszczu. Na 73 grosze za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. To jest przynoszone do Was przez smak domu. Jeśli masz sos żurawinowy w galaretce, karton bitą polewą, maliny i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 20%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Łatwe Ciasto Z Szyfonu, Łatwe Dyniowe Ciasto Z Szyfonem, oraz Łatwe Domowe Nadzienie Na Szarlotkę dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W kuchence mikrofalowej, podgrzać sok żurawinowy na wysokim poziomie przez 2-3 minuty lub do wrzenia; dodać żelatynę i mieszać do rozpuszczenia. Przykryć i przechowywać w lodówce przez 45-60 minut lub aż lekko zgęstnieje.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok żurawinowySok żurawinowy
Opakowania) żelatyna Malinowa Lub TruskawkowaOpakowania) żelatyna Malinowa Lub Truskawkowa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mieszanka Warzyw KalifornijskichMieszanka Warzyw Kalifornijskich
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
2
W dużej misce ubić sos żurawinowy przez 1-2 minuty lub do uzyskania gładkiej konsystencji. Stopniowo ubić w mieszaninie żelatyny. Przykryć i przechowywać w lodówce przez 45 minut lub aż zgęstnieje.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos żurawinowySos żurawinowy
Opakowania) żelatyna Malinowa Lub TruskawkowaOpakowania) żelatyna Malinowa Lub Truskawkowa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
3
Przechowywać w lodówce 10 łyżki ubitej polewy do dekoracji. Połowę pozostałej bitej polewy wymieszać z mieszanką żurawinową; złożyć pozostałą bitą polewę.
Składniki, których będziesz potrzebować
32 Ciasteczka Imbirowe, Pokruszone (około 1-1/2 Szklanki)32 Ciasteczka Imbirowe, Pokruszone (około 1-1/2 Szklanki)
Brzoskwinia Obrana I Pokrojona W Plasterki Lub 1 Szklanka Mrożonych, Niesłodzonych Brzoskwiń Pokrojonych W PlasterkiBrzoskwinia Obrana I Pokrojona W Plasterki Lub 1 Szklanka Mrożonych, Niesłodzonych Brzoskwiń Pokrojonych W Plasterki
4
Rozłóż nadzienie równomiernie na skórkę. Przykryć i przechowywać w lodówce przez 8 godzin lub na noc.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słoik Bezpestkowych Konfitur MalinowychSłoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
5
Pokroić w plastry; na wierzchu po 1 łyżce ubitej polewy i maliny.
Składniki, których będziesz potrzebować
32 Ciasteczka Imbirowe, Pokruszone (około 1-1/2 Szklanki)32 Ciasteczka Imbirowe, Pokruszone (około 1-1/2 Szklanki)
1 Opakowanie (19,6 Uncji) Mrożonego Ciasta Waniliowego1 Opakowanie (19,6 Uncji) Mrożonego Ciasta Waniliowego
TrudnośćNormalny
Gotowe W25 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia1
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn