Łatwe Ciasto marchewkowe z serem śmietankowym lukier

Łatwe Ciasto marchewkowe z serem śmietankowym lukier
Ten przepis służy 8. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegetariański przepis ma 1008 kalorii, 14g białka, oraz 55 g tłuszczu na porcję. Na 1,84 zł za porcję, ten przepis okładki 21% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odebrać vanillan ekstrakt, masło, marchew, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny i 30 minut. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Wielkanoc. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 40%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Ciasto marchewkowe z lukrem twarogowym, Ciasto marchewkowe z lukrem twarogowym, oraz Ciasto Marchewkowe Z Lukrem Twarogowym.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 177° i ułóż stojak na środku.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
2
Umieść mąkę, proszek do pieczenia, soda oczyszczona, cynamon, gałka muszkatołowa, ziele angielskie i sól w dużej misce i ubijaj, aby napowietrzyć i rozbić wszelkie grudki; odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
O Cukrze CukierniczymO Cukrze Cukierniczym
1/2 C Cukru Kryształu (turbinado Lub Organiczny Cukier Trzcinowy)1/2 C Cukru Kryształu (turbinado Lub Organiczny Cukier Trzcinowy)
Może Dietetyczna śmietanka SodowaMoże Dietetyczna śmietanka Sodowa
1 średnia żółta Cebula, Z Grubsza Pokrojona Na Równe Kawałki1 średnia żółta Cebula, Z Grubsza Pokrojona Na Równe Kawałki
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
(duża Tuba)(duża Tuba)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
3
Umieść jajka, cukry, olej i jogurt w dużej misce i ubijaj, aż jajka zostaną rozbite i mieszanina zostanie dokładnie połączona. Używając gumowej szpatułki, złóż mieszankę mąki, aż do połączenia. Wymieszać marchewkę, aż do równomiernego wymieszania.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Do 1 Ananasa (w Zależności Od Wielkości), Obranego I Pokrojonego Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji1/2 Do 1 Ananasa (w Zależności Od Wielkości), Obranego I Pokrojonego Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji
Opakowanie Mrożonego Ciasta WaniliowegoOpakowanie Mrożonego Ciasta Waniliowego
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
(Keebler)(Keebler)
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Litr (około 4 Szklanek) Gęstej śmietanki1 Litr (około 4 Szklanek) Gęstej śmietanki
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
4
Wlej ciasto do szklanego naczynia do pieczenia o wymiarach 13 na 9 cali (nie ma potrzeby pokrywania masłem), wygładzając je w rogach gumową szpatułką.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami OpcjonalnieBita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szklana Patelnia Do PieczeniaSzklana Patelnia Do Pieczenia
1 Litr (około 4 Szklanek) Gęstej śmietanki1 Litr (około 4 Szklanek) Gęstej śmietanki
5
Piec, obracając naczynie po 20 minutach, aż wykałaczka lub tester ciasta włożony do środka wyschnie z zaledwie kilku okruchów, łącznie około 40 do 50 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wyraźny Aromat MasłaWyraźny Aromat Masła
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
6
Przenieś do stojaka z drutu, aby całkowicie ostygnąć przed lukier, co najmniej 2 godziny. Tymczasem, toast orzechów.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Rożek Cukru Lodowego1 Rożek Cukru Lodowego
W Razie Potrzeby Do Smarowania TostówW Razie Potrzeby Do Smarowania Tostów
Zielone Oliwki Z Pimientos, Około 16 Dużych OliwekZielone Oliwki Z Pimientos, Około 16 Dużych Oliwek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na PółPomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół
7
Umieść orzechy na blasze do pieczenia i piec, aż lekko rumiane i pachnące, o 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Zielone Oliwki Z Pimientos, Około 16 Dużych OliwekZielone Oliwki Z Pimientos, Około 16 Dużych Oliwek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
1
Umieść masło i serek w misce miksera stojącego wyposażonego w przystawkę do łopatek i ubijaj na średniej prędkości, aż będą lekkie, puszyste i w pełni włączone, około 3 minut.Zatrzymać mikser i zeskrobać boki miski i łopatki gumową szpatułką.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opakowania Serka śmietankowego O Temperaturze Pokojowej Plus 2 (8 Uncji) Opakowania Bitego Serka śmietankowegoOpakowania Serka śmietankowego O Temperaturze Pokojowej Plus 2 (8 Uncji) Opakowania Bitego Serka śmietankowego
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami OpcjonalnieBita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mielony Cynamon, świeżo Starta Gałka Muszkatołowa I Mielone Goździki, ZmieszaneMielony Cynamon, świeżo Starta Gałka Muszkatołowa I Mielone Goździki, Zmieszane
1 Litr (około 4 Szklanek) Gęstej śmietanki1 Litr (około 4 Szklanek) Gęstej śmietanki
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
2
Dodać cukier puder i wanilię. Włącz mikser do niskiego poziomu i mieszaj, aż cukier zostanie włączony, o 30 sekund.Zatrzymać mikser i ponownie zeskrobać boki miski i wiosła. Włącz mikser do średniej prędkości i wymieszać, aż lukier będzie kremowy i puszysty, o 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do 2 średnich Kiwi, Obranych I Pokrojonych W PlasterkiDo 2 średnich Kiwi, Obranych I Pokrojonych W Plasterki
1 Rożek Cukru Lodowego1 Rożek Cukru Lodowego
Powłoka Z Białego Cukierka, OpcjonalnaPowłoka Z Białego Cukierka, Opcjonalna
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
3
Rozłóż wszystkie lukier w równomiernej warstwie na ostudzonym cieście i równomiernie posypać prażone orzechy na lukrze. Jeśli nie planujesz zjeść ciasta w ciągu 4 godzin, przykryj je folią i przechowuj w lodówce do 3 dni. Przed podaniem pozostaw ciasto w temperaturze pokojowej na około 45 minut, aby się ochłodziło.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Rożek Cukru Lodowego1 Rożek Cukru Lodowego
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Zielone Oliwki Z Pimientos, Około 16 Dużych OliwekZielone Oliwki Z Pimientos, Około 16 Dużych Oliwek
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Takie Jak Sery Do TacosTakie Jak Sery Do Tacos

Składniki

1(może być lub przeglądać)pokrojone w plasterki obrane świeże lub mrożone brzoskwiniepokrojone w plasterki obrane świeże lub mrożone brzoskwinie11 funt cukinii,O cukrze cukierniczymO cukrze cukierniczym680Orzechy dowolne (posiekane)marchew, obrana i starta na dużych otworach tarki pudełkowej lub z metalowym uchwytem na ruszt w robocie kuchennym (około 5 filiżanek)marchew, obrana i starta na dużych otworach tarki pudełkowej lub z metalowym uchwytem na ruszt w robocie kuchennym (około 5 filiżanek)454Orzechy dowolne (posiekane)opakowania serek śmietankowy (1 funt), w temperaturze pokojowejopakowania serek śmietankowy (1 funt), w temperaturze pokojowej4largesCiasto kruche (Keebler)Ciasto kruche (Keebler)5916 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkimąka uniwersalnamąka uniwersalna3156 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkibarwnik spożywczy Red Velvet (taki jak Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) lub według uznaniabarwnik spożywczy Red Velvet (taki jak Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) lub według uznania0(może być lub przeglądać)ziele angielskie mieloneziele angielskie mielone11 funt cukinii,cynamon mielonycynamon mielony1186 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkipakowany jasnobrązowy cukierpakowany jasnobrązowy cukier1(może być lub przeglądać)świeżo zmielona gałka muszkatołowaświeżo zmielona gałka muszkatołowa4736 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkicukier puder przesianycukier puder przesiany1(może być lub przeglądać)sól drobnasól drobna1186 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkijogurt zwykły z pełnym mlekiemjogurt zwykły z pełnym mlekiem2kijemasło niesolone w temperaturze pokojowejmasło niesolone w temperaturze pokojowej11 funt cukinii,6 uncji wysokiej jakości niesłodzonej czekolady, grubo posiekanej6 uncji wysokiej jakości niesłodzonej czekolady, grubo posiekanej2376 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterki2 15-uncjowe puszki hominy, odsączone i wypłukane2 15-uncjowe puszki hominy, odsączone i wypłukane85Orzechy dowolne (posiekane)filiżanka orzech połówki (ofiliżanka orzech połówki (o
TrudnośćEkspert
Gotowe W3 hrs, 30 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia8
Magazyn