Łatwe Ciasto Kawowe Wiśniowo-Migdałowe
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na poranny posiłek, więc spróbuj łatwego ciasta kawowego wiśniowo-migdałowego. Ten przepis służy 6. Jedna porcja zawiera 327 kalorii, 3G białka, oraz 10 g tłuszczu. Na 1,15 zł za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 24 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz nadzienie z wiśni, bułki cynamonowe, śliwkowe migdały i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 12%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Kwaśna śmietana Cherry Coffee cake – możesz zrobić ten cherry coffeecake we własnej kuchni, a co najlepsze jest to łatwe, Ciasto kawowe wiśniowo-migdałowe, oraz Easy Cranberry-Almond Cream Cheese Coffee Cake.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 191°. Spryskaj 9-calową okrągłą patelnię z natryskiem do gotowania. Ciasto oddzielić na 8 rolek.
Pokrój każdy na 4 kawałki; umieść zaokrągloną stronę w dół na patelni. Łyżka ciasto nadzienie na ciasto.
Piec 25 do 35 minut lub aż głęboki złoty kolor. Schłodzić na patelni 3 minuty.
Umieść stojak z drutu do góry nogami nad patelnią; obróć stojak i patelnię.
Umieść żaroodporną płytę do góry nogami nad ciastem kawowym; Odwróć.
Zdejmij pokrywę z oblodzenia; kuchenka mikrofalowa na wysokości 3 do 7 sekund. Wymieszać lukier; skropić żądaną ilość na ciepłym cieście kawowym.
Pokroić w kliny; podawać na ciepło.