Łatwa Zapiekanka śniadaniowa od Country Crock®
Łatwa Zapiekanka śniadaniowa od Country Crock® to bezglutenowe danie główne. Ten przepis sprawia, że 12 porcji z 247 kalorii, 14g białka, oraz 12g tłuszczu każdy. Na 1,35 zł za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. To będzie hit w Twoim Boże Narodzenie wydarzenie. Wiele osób robiło ten przepis, a 196 powiedziałoby, że trafił w sedno. Mieszanka mleka, haszysz brązowe ziemniaki, spread, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Aby zużyć jajka można śledzić to danie główne z Ciasto czekoladowo-pomidorowe Rose Levy Beranbaum z tajemniczym Ganache jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 55%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Wiejska Zapiekanka Śniadaniowa, Wiejska Zapiekanka Śniadaniowa, oraz Kim ' s Easy Crock Pot Maple Country żeberka.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F. Posmaruj 13 x 9-calowe naczynie do pieczenia 1 łyżką Country Crock®
Rozłożyć; odstawić. Stopić Pozostałe
Rozprowadzić w 12-calowej patelni nonstick na średnim ogniu i gotować warzywa, mieszając od czasu do czasu, do miękkości, o 8 protokół.
Jajka ubić z mlekiem w dużej misce. Wymieszaj 1 1/2 szklanki sera, gotowanych warzyw, ziemniaków i boczku.
Wlać do przygotowanego naczynia do pieczenia.
Przykryć folią aluminiową i piec 45 minut. Następnie posypać pozostałą 1/2 szklanki sera i piec 30 minut lub do momentu, aż jajka zostaną dokładnie ugotowane.