Łatwa Włoska Sałatka Z Makaronem
Łatwa włoska sałatka z makaronem jest wegańskie przepis z 15 porcjami. Na 59 centów za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 193 kalorie, 5G białka, oraz 7G tłuszczu. Ten przepis jest lubiany przez 22 smakoszy i kucharzy. Kilka osób naprawdę lubiło to śródziemnomorskie danie. Sprawdza się jako niedrogi dodatek. Udaj się do sklepu i odebrać oliwki, muszka makaron, sos sałatkowy, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 55 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 39%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Łatwa Włoska Sałatka Z Makaronem, Łatwa Włoska Sałatka Z Makaronem, oraz Łatwa Sałatka makaronowa z włoskim sosem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Doprowadzić do wrzenia duży garnek lekko osolonej wody. Gotować makaron muszka w wrzenia, mieszając od czasu do czasu, aż gotowane przez jeszcze twarde do zgryzu, o 12 protokół; odcedzić. Makaron opłukać w zimnej wodzie do ostygnięcia; odcedzić.
Wrzucić odsączone makaron, pomidory, zielona papryka, żółta papryka, ogórek, czarne oliwki i seler razem w dużej misce.
Wlać sos w stylu włoskim na mieszaninę makaronu; wrzucić do herbu.
Schłodzić sałatkę 20 minut przed podaniem.
Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Chianti, Trebbiano i Verdicchio to świetny wybór dla Włochów. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Santa Margherita Chianti Classico Riserva z 4.8 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 27 dolarów za butelkę.
Santa Margherita Chianti Classico Riserva
Autentyczne włoskie Chianti wykonane z winogron uprawianych w sercu toskańskiego regionu Chianti Classico. Znakomity wyraz winogron Sangiovese, ze znaczną kwasowością z niskiego pH gleby w tym regionie.Aromaty tego złożonego czerwonego wina wahają się od wiśni i śliwek do kwiatów mieczyka i ziemistego krzemienia. Taninowe, dębowe smaki są jasne i okrągłe, z suchym, ciepłym, ziemistym wykończeniem.Najlepiej smakuje z bardzo aromatycznymi daniami, takimi jak sosy na bazie pomidorów, ravioli z grzybami, pieczenie wołowiny lub wieprzowiny oraz mięso z dziczyzny od dziczyzny po bażanty. Doskonale nadaje się również do dojrzałych serów.Mieszanka: 85% Sangiovese, 15% Merlot i Cabernet Sauvignon