Łatwa Pizza Serowa
Przepis łatwy ser Pizzan jest gotowy w około 25 minut i zdecydowanie jest super FODMAP przyjazny i wegetariański opcja dla miłośników kuchni śródziemnomorskiej. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.07 za porcję. To danie główne ma 334 kalorie, 14g białka, oraz 17g tłuszczu na porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz oryginalną mieszankę do pieczenia, sos do pizzy, bardzo wodę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 51%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Łatwa Pizza Pesto Z Trzema Serami, Łatwe śniadanie szynka i ser Pizza, oraz Cztery Serowe Białe Brokuły Pizza (Łatwe) dla podobnych receptur.
Instrukcje
Przesuń stojak piekarnika do najniższej pozycji.
Piekarnik nagrzać do 450°. 12-calowa patelnia do pizzy. Wymieszać do pieczenia wymieszać i podlewać, aż do uzyskania miękkiego ciasta.
Pat ciasto w patelni do pizzy, za pomocą palców zanurzone w mieszance do pieczenia; krawędź szczypta, tworząc 1/2-calowy obręcz.
Rozłóż sos do pizzy na skórce.
Piec 12 do 15 minut lub aż skorupa jest brązowy i ser jest bąbelkowy.
Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Chianti, Trebbiano i Verdicchio to moje najlepsze propozycje dla włoskiego. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Jednym z win, które można spróbować jest Mazzei Fonterutoli Chianti Classico. Ma 4,4 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 32 dolarów.
Mazzei Fonterutoli Chianti Classico
"Dużo mięsa, jagód i śliwek na nosie i podniebieniu. Pełne, z aksamitnymi taninami i długim, bogatym wykończeniem. Dekadencki styl, który lubię. Poważna jakość dla rocznika. W 2002 roku nie było Castello, więc został on zmodernizowany."- Wine Spectatorkolor: głęboki fioletowo-czerwony, ale jasny i wyjątkowo skoncentrowany.Bukiet: niezwykle intensywny i złożony z zapachami wiśni i malin w towarzystwie lekkich, pikantnych odcieni.Smak: wpływ w ustach jest ostry, ale miękki ze względu na znaczną strukturę tanin, w których wyróżniają się te, które są miękkie i dobrze zaokrąglone. Kwasowość łączy się z ciałem wina i pomaga w przekazywaniu przyjemnych doznań ciepła i siły. Wino ma długie wykończenie, które jest niezwykłe dla zwykłego Chianti Classico.