Złote Roladki Squashowe
Od początku do końca Golden Squash Rolls zajmuje około 45 minut. Jedna porcja tego dania zawiera około 4 g białka, 1 g tłuszczu i łącznie 131 kalorii. Za 10 centów za porcję otrzymasz chleb na 30 osób. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowała ten przepis. Jest to dobra opcja, jeśli stosujesz dietę wegetariańską lakto ovo. Mieszanka cukru, dyni, ciepłej wody i kilku innych składników wystarczy, aby ten przepis był tak smaczny. Jest to dostarczane przez Taste of Home. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis uzyskał 25% wyniku, co jest raczej złym wynikiem. Jeśli podoba Ci się ten przepis, mogą Ci się spodobać również takie przepisy, jak Złote bułki obiadowe, Złote bułki obiadowe i Roladki złotego półksiężyca.
Instrukcje
W dużej misce rozpuść drożdże w wodzie; odstaw na 5 minut.
Dodaj cukier, sól, jajka, dynię i 3-1/2 szklanki mąki; dobrze pokonać. Ubić z roztopionym masłem. Ręcznie stopniowo dodawaj tyle pozostałej mąki, aby powstało miękkie ciasto. Obróć na posypaną mąką powierzchnię; ugniatać, aż będzie gładkie i elastyczne, około 6-8 minut.
Umieścić w natłuszczonej misce, obracając raz, aby posmarować wierzch.
Przykryj i przechowuj w lodówce 2-4 godziny. (Można przechowywać w lodówce do 3 dni). Uderz ciasto w dół; obrócić na posypaną mąką powierzchnię. Podziel ciasto na pół; zwiń każdy w 16-calowy placek. koło; posmarować miękkim masłem.
Każde koło pokroić na 16 klinów.
Zwiń od szerszego końca i ułóż ostrym końcem w dół na natłuszczonej blasze do pieczenia. Przykryj i odstaw do wyrośnięcia, aż prawie podwoi swoją objętość, około 1 godziny.
Piec w temperaturze 400° przez 15-20 minut lub do złotego koloru.