Złote monety z marakui, karmelowe migdałowe magiczne fasolki pokryte czekoladą i czekoladowe batoniki z Karmelu cynamonowego
Marakui Karmel Złote Monety, czekolada pokryte Karmel migdałowy magiczne fasolki i cynamon Karmel Macadamia batony jest bezglutenowe hor d ' oeuvre. Na 2,24 zł za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 36. Jedna porcja zawiera 698 kalorii, 7G białka, oraz 44g tłuszczu. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz pod ręką wodę, migdały, zmielony cynamon i kilka innych składników, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 8 godzin. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 32%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Spróbuj Batony Z Białej Czekolady-Makadamia-Karmel, Karmelowy Tost Macchiato Ricotta z orzechami laskowymi, bananami i ziarenkami Espresso w czekoladzie, oraz Migdałowe Batoniki Czekoladowo-Karmelowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
W małym rondlu ugotuj cukier, syrop kukurydziany i wodę na ciemny bursztynowy karmel.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Opakowanie (3 Uncje) Połówek Orzechów Pekan
1/3 Szklanki świeżego Soku Z Limonki
Żółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
2
Dodać puree z marakui, masło, nasiona wanilii i słodzone mleko skondensowane. Doprowadzić do wrzenia i gotować do 235 stopni F, mieszając cały czas. Wymieszać z solą. Spray pergamin papier z nonstick i umieścić na patelni arkuszy. Ustaw metalowe ramki karmelowe na 8 na 12 cali na górze.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Funty Niebieskich Ziemniaków
Owoce Męczennicy
1/3 Szklanki świeżego Soku Z Limonki
Miód Cytrusowy
2 Oliwki Nadziewane Pimiento
4 Czekoladowe Ciasteczka Brownie (kupne Lub Domowe)
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
3
Wlać karmel do ramy i umieścić w zamrażarce, aż zamarznie.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/3 Szklanki świeżego Soku Z Limonki
4
Po zamrożeniu karmelu marakui Wytnij około 36 dysków za pomocą okrągłych noży o średnicy 1,5 cala. Karmel przechowywać w zamrażarce. Rozpuść gorzką czekoladę. Zanurz zamrożone dyski karmelu z marakui w czekoladzie i pozostaw w temperaturze pokojowej, aż czekolada stwardnieje.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gorzka Czekolada
Owoce Męczennicy
Posypka W Kształcie Serca
1/3 Szklanki świeżego Soku Z Limonki
świeże Liście Bazylii, Umyte I Odsączone
5
W średnim rondlu na średnim ogniu, gotować cukier i wodę do miękkiej kuli, 240 stopni F.
Składniki, których będziesz potrzebować
Żółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
6
Dodaj migdały i mieszaj, aż karmelizuje się do ciemnego bursztynowego koloru.
Składniki, których będziesz potrzebować
( 23)
7
Dodać sól i masło.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Oliwki Nadziewane Pimiento
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
8
Rozprowadź na nasmarowanych patelniach z blachy i pozostaw do ostygnięcia 20 do 60 minut, w zależności od temperatury w pomieszczeniu. Po ostygnięciu włożyć do lodówki około 1 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
9
Przenieś migdały do miski ze stali nierdzewnej i pokryj migdały roztopioną czekoladą, ciągle mieszając. Po ustawieniu przesiej kakao lub cukier puder na migdały.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżka Barwnika Spożywczego Red Velvet (np. Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Lub Według Uznania
Wlać gorącą śmietanę na czekoladę i odstawić na 10 sekund.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posypka W Kształcie Serca
świeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
13
Trzepaczka do połączenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
14
Odstawić w temperaturze pokojowej, aż krawędzie ganache zaczną krystalizować.
15
W międzyczasie rozpuścić ciemną czekoladę do 186,8 stopni F.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gorzka Czekolada
16
Wlać do formy tabliczki czekolady, aby pokryć, a następnie wylać z powrotem. Stuknij cały nadmiar czekolady, a następnie odwróć na pergamin, aż czekolada całkowicie stwardnieje. Rur ganache w połowie drogi do skorupy czekolady.
W małym rondlu karmelizuj syrop kukurydziany i cukier do ciemnego bursztynu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Opakowanie (3 Uncje) Połówek Orzechów Pekan
Żółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
18
Umieść krem w małym pojemniku odpornym na działanie mikrofal i podgrzewaj w kuchence mikrofalowej, aż będzie gorący w dotyku. Ostrożnie dodać karmel do gorącej śmietany. Doprowadzić mieszaninę z powrotem do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/3 Szklanki świeżego Soku Z Limonki
świeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mieszanka Warzyw Kalifornijskich
19
Umieść czekoladę i miód w średniej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posypka W Kształcie Serca
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
świeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
21
Odstawić na 10 sekund i ubijać, aby połączyć. Wchodzisz w orzechy macadamia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opakowanie Pojedynczo Porcjowane, Schłodzone Ciasto Z Białymi Kawałkami Orzechów Makadamia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
22
Odstawić w temperaturze pokojowej, aż krawędzie ganache zaczną krystalizować. Łyżka karmelu na wierzchu cynamonowego ganache czekoladowego i top z resztą hartowanej czekolady.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posypka W Kształcie Serca
Może Dietetyczna śmietanka Sodowa
1/3 Szklanki świeżego Soku Z Limonki
23
Pozostawić w lodówce, około 1 godziny. Wyjmij pręty z formy.