Złota tarta z figami i Mascarpone

Złota tarta z figami i Mascarpone
Ten przepis sprawia, że 12 porcji z 134 kalorie, 3G białka, oraz 8G tłuszczu każdy. Na 53 grosze za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka ciężkiej śmietany, ser mascarpone, figi i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 10%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Spróbuj Tarta Z Jagodami I Mascarpone, Tarta Z Truskawkami I Mascarpone, oraz Tarta Truskawkowa Mascarpone dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 325 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
2
Pokrój arkusze Feuille de ' Bric na 2 kwadraty 1/2 cala, spryskaj sprayem i przełóż w puszkach na muffinki.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Gotowanie PolentyGotowanie Polenty
3
Piec na złoty kolor, ostudzić i wyjąć z patelni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
4
W średniej misce wymieszaj figi usunięte z syropu z serem mascarpone, ciężką śmietaną i 1 dużym jajkiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
MascarponeMascarpone
Szklanki Słodko-gorzkiej (60% Kakao) Chipsów Czekoladowych (polecane: Ghiradelli)Szklanki Słodko-gorzkiej (60% Kakao) Chipsów Czekoladowych (polecane: Ghiradelli)
1,5 Funta Rabarbaru Pokrojonego W Duże Kawałki1,5 Funta Rabarbaru Pokrojonego W Duże Kawałki
1 (8-uncjowy) Słoik Miodu1 (8-uncjowy) Słoik Miodu
(Keebler)(Keebler)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
5
Mieszaj powoli, aż figi zostaną dobrze złamane. Doprawić solą i pieprzem do smaku. Napełnij skorupę tartą 3/4 drogi i piecz przez 20 minut lub do momentu, gdy nadzienie będzie twarde.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
1 (8-uncjowy) Słoik Miodu1 (8-uncjowy) Słoik Miodu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
6
Udekoruj czarnym syropem figowym i podawaj na ciepło.
Składniki, których będziesz potrzebować
1,5 Funta Rabarbaru Pokrojonego W Duże Kawałki1,5 Funta Rabarbaru Pokrojonego W Duże Kawałki
1 (8-uncjowy) Słoik Miodu1 (8-uncjowy) Słoik Miodu
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h
Porcje12
Ocena Zdrowia1
Magazyn