Złota tarta z figami i Mascarpone
Ten przepis sprawia, że 12 porcji z 134 kalorie, 3G białka, oraz 8G tłuszczu każdy. Na 53 grosze za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka ciężkiej śmietany, ser mascarpone, figi i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 10%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Spróbuj Tarta Z Jagodami I Mascarpone, Tarta Z Truskawkami I Mascarpone, oraz Tarta Truskawkowa Mascarpone dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 325 stopni F.
Pokrój arkusze Feuille de ' Bric na 2 kwadraty 1/2 cala, spryskaj sprayem i przełóż w puszkach na muffinki.
Piec na złoty kolor, ostudzić i wyjąć z patelni.
W średniej misce wymieszaj figi usunięte z syropu z serem mascarpone, ciężką śmietaną i 1 dużym jajkiem.
Mieszaj powoli, aż figi zostaną dobrze złamane. Doprawić solą i pieprzem do smaku. Napełnij skorupę tartą 3/4 drogi i piecz przez 20 minut lub do momentu, gdy nadzienie będzie twarde.
Udekoruj czarnym syropem figowym i podawaj na ciepło.