Zwęglona Ośmiornica Z Brzoskwinią, Rukolą I Dojrzałym Balsamicznym

Zwęglona Ośmiornica Z Brzoskwinią, Rukolą I Dojrzałym Balsamicznym
Zwęglona ośmiornica z brzoskwinią, rukolą i dojrzałym balsamicznym jest jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis z 4 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 38g białka, 18g tłuszczu, oraz w sumie 388 kalorii. Na 7,83 zł za porcję, ten przepis okładki 33% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 15 osób było zadowolonych, że wypróbowali ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz prosciutto, cytrynę, marchewkę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć wodę można śledzić to danie główne z Arbuz-Brzoskwinia Slushies jako deser. Sprawdza się jako danie główne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 16 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 85%. Ten wynik jest super. Podobne przepisy to Przepis Na Sałatkę Z Zwęglonej Ośmiornicy, Sałatka z zwęglonej ośmiornicy z sosem mandarynkowym, oraz Balsamiczna Sałatka brzoskwiniowa Avo-rukola.

Instrukcje

1
Cebulę, seler, marchew, prosciutto, pietruszka, czosnek i pieprz cayenne połączyć w garnku z około 8 szklanek wody. Doprawić wodą sól i gotować przez 5 minut, aby umożliwić zaparzenia smaków.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Całe świeże Jalapeno1 Całe świeże Jalapeno
ProsciuttoProsciutto
Rosół Z Kurczaka Lub Bulion Warzywny (lub Więcej W Razie Potrzeby)Rosół Z Kurczaka Lub Bulion Warzywny (lub Więcej W Razie Potrzeby)
1/2 Do 1 Ananasa (w Zależności Od Wielkości), Obranego I Pokrojonego Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji1/2 Do 1 Ananasa (w Zależności Od Wielkości), Obranego I Pokrojonego Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji
Pęczek Selera Pokrojonego W Plasterki (okPęczek Selera Pokrojonego W Plasterki (ok
Pęczek świeżego Szpinaku (okPęczek świeżego Szpinaku (ok
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
(duża Tuba)(duża Tuba)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Oliwy Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy Z Oliwek (najlepszej Jakości) Do Skropienia2 łyżki Oliwy Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy Z Oliwek (najlepszej Jakości) Do Skropienia
2
Dodaj ośmiornicę i zmniejsz ogień do średnio-niskiego poziomu. Gotować na wolnym ogniu przez około 1 godzinę lub do momentu, gdy ośmiornica będzie miękka po delikatnym przekłuciu nożem. Ostudzić ośmiornicę w duszonym płynie w temperaturze pokojowej, aż ostudzi się na tyle, by mogła wytrzymać.
Składniki, których będziesz potrzebować
OśmiornicaOśmiornica
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos2 1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos
3
Wyjąć ośmiornicę z duszonego płynu i dobrze odsączyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
OśmiornicaOśmiornica
4
Podgrzej żeliwną patelnię lub płaską patelnię na dużym ogniu, aż będzie bardzo gorąco. Doprawić ośmiornicę oliwą z oliwek, solą i pieprzem. Grilluj ośmiornicę, aż będzie karmelizowana i chrupiona ze wszystkich stron, około 3 do 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)
OśmiornicaOśmiornica
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
5
Przenieś zwęgloną ośmiornicę na deskę do krojenia i pokrój każdą mackę na ukośniku na 4 plastry.
Składniki, których będziesz potrzebować
OśmiornicaOśmiornica
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do KrojeniaDeska Do Krojenia
6
Umieść plasterki ośmiornicy na środku 4 talerzy i udekoruj rukolą i 3 do 4 plasterkami brzoskwini.
Składniki, których będziesz potrzebować
Piersi Z Kurczaka Z RożnaPiersi Z Kurczaka Z Rożna
OśmiornicaOśmiornica
Dojrzałe Białe Brzoskwinie, Obrane, Wypestkowane I PosiekaneDojrzałe Białe Brzoskwinie, Obrane, Wypestkowane I Posiekane
7
Skropić 1 łyżkę dojrzałego octu balsamicznego wokół ośmiornicy i zakończyć każde danie wycisnąć sok z cytryny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ocet Balsamiczny PostarzanyOcet Balsamiczny Postarzany
1 Szalotka, Starta Lub Posiekana1 Szalotka, Starta Lub Posiekana
OśmiornicaOśmiornica
8
Podawać natychmiast.
9
Reprinted with permission from Avec Ripert: a Culinary Journey with Eric Ripert by Eric Ripert with Angie Mosier and Soa Davies, (C) 2010 John Wiley & Sons, Inc.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 16 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia38
Magazyn