Zupa Żołądkowa
Jeśli masz około 2 godziny i 45 minut do spędzenia w kuchni zupa żołądkowa może być niesamowita bez nabiału przepis do wypróbowania. Ten przepis zawiera 14 porcji z 520 kalorii, 57g białka, oraz 24g tłuszczu każdy. Za 2,88 zł za porcję, ten przepis okładki 19% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Dobrze sprawdza się jako danie główne. 6 osób próbowało i polubiło ten przepis. Mieszanka szerokiego makaronu jajecznego, przyprawionej soli, mąki i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Przynosi ci smak domu. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 22%. Spróbuj Wątroba i żołądek ze słodkim groszkiem, Szybka i łatwa zupa {zupa miso z makaronem Soba lub fasolą mung, oraz Zupa Colcannon (akan Irlandzka zupa ziemniaczano-kapuśniak z boczkiem) dla podobnych przepisów.
Instrukcje
Połącz mąkę i przyprawioną sól w dużej zamykanej plastikowej torbie.
Dodaj żołądki, wstrząśnij, aby pokryć. W czajniku do zupy lub holenderskim piekarniku brązowe żołądki w oleju.
Dodaj bulion z kurczaka. Przykryj i gotuj na wolnym ogniu przez 2-3 godziny lub do miękkości żołądków.
Dodaj makaron; gotować na wolnym ogniu bez przykrycia przez 30 minut.