Zupa Z Wędzonego Indyka Z Groszku
Zupa z wędzonego indyka z groszkiem to bezglutenowe i bezmleczne danie główne. Ten przepis służy 8 osobom. Jedna porcja tego dania zawiera około 44 g białka, 10 g tłuszczu i łącznie 461 kalorii. Za 1,24 USD za porcję ten przepis pokrywa 34% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Będzie hitem na Twojej jesiennej imprezie. Udaj się do sklepu i kup oregano, udka indyka, seler i kilka innych rzeczy, które przygotujesz dzisiaj. Ten przepis z Allrecipes ma 39 fanów. Od przygotowania do talerza ten przepis zajmuje około 4 godzin i 25 minut. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy, że ten przepis zasługuje na łyżkową ocenę 98%. Ten wynik jest znakomity. Użytkownicy, którym spodobał się ten przepis, polubili także Zupa z wędzonej szynki z groszku i zielonego groszku, Wędzona kiełbasa w stylu wiejskim, Zupa z szynką i groszkiem oraz Zupa z groszku.
Instrukcje
Połączyć w powolnym naczyniu groszek, wodę, wędzone udka z indyka, bulion z kurczaka, marchewkę, seler, ziemniaki, cebulę, czosnek w proszku, oregano i liście laurowe. Przykryj, ustaw kuchenkę na „High” i gotuj, aż groszek będzie miękki, a zupa gęsta, od 4 do 5 godzin. Wyrzucić liście laurowe do podania.