Zupa Z Kurczaka-Jarzynowa

Zupa Z Kurczaka-Jarzynowa
Need a dairy free main course? Kurczak-zupa jarzynowa może być niesamowite przepis spróbować. Jedna porcja zawiera 692 kalorie, 48g białka, oraz 40 g tłuszczu. Ten przepis służy 8 i kosztuje $2.16 za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Udaj się do sklepu i odbierz pieczonego kurczaka, wodę, makaron jajeczny i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Przynosi wam to moje przepisy. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 69%, co jest solidne. Spróbuj Zupa z kurczaka i warzyw, Zupa Jarzynowa Z Kurczaka, oraz Zupa Jarzynowa Z Kurczaka dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Usunąć i wyrzucić podroby i szyję z kurczaka.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
2
Usunąć i wyrzucić skórę z kurczaka; przyciąć nadmiar tłuszczu. Kurczaka podzielić na pół wzdłuż; umieścić w holenderskim piekarniku. Przykryć 8 szklankami wody; doprowadzić do wrzenia. Gotować 10 minut. Odtłuścić tłuszcz z powierzchni bulionu; wyrzucić tłuszcz.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
Opakowanie Groszku Groszkowego, Rozmrożonego Lub 1 Puszka (15-1/2 Uncji) Groszku Czarnookiego, OdsączonegoOpakowanie Groszku Groszkowego, Rozmrożonego Lub 1 Puszka (15-1/2 Uncji) Groszku Czarnookiego, Odsączonego
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Funt Udek Z Kurczaka1 Funt Udek Z Kurczaka
3
Na patelnię dodać seler i kolejne 4 składniki (przez rzep), dobrze mieszając; doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień, i gotować na wolnym ogniu 30 minut lub aż warzywa są prawie miękkie, mieszając od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego
Pęczek Selera Pokrojonego W Plasterki (okPęczek Selera Pokrojonego W Plasterki (ok
RzepaRzepa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
4
Usuń kurczaka; odstawić 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
5
Kurczaka wyjąć z kości; kurczaka pokroić 2 widelcami, aby uzyskać 6 szklanek mięsa. Odrzuć kości. Dusić mieszankę warzywną 10 minut lub do miękkości. Powrót rozdrobnionego kurczaka na patelnię. W razie potrzeby wymieszać sól, pieprz i koperek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rozdrobniony KurczakRozdrobniony Kurczak
1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną KostkęMango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
8 (U-12) Krewetek8 (U-12) Krewetek
KoperKoper
(duża Tuba)(duża Tuba)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
6
Makaron gotować zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu, pomijając sól i tłuszcz.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame
(duża Tuba)(duża Tuba)
7
Miejsce 1/2 szklanki makaronu w każdym z 8 misek; top każdej porcji z 1 1/2 szklanki mieszanki kurczaka.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia32
Rodzaje PotrawZupy
Magazyn