Zupa Z Kukurydzy I Czerwonej Papryki
Need a zupa bezglutenowa i wegetariańska? Zupa kukurydziana i czerwona papryka może być niesamowity przepis, aby spróbować. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 10g białka, 9g tłuszczu, oraz w sumie 214 kalorii. Na $1.1 za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i odbierz paprykę, ostry ser cheddar, zieloną cebulę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 54%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to A-Maize-Ing Grace: Risotto z czerwoną papryką, kukurydzą i boczkiem, Południowo-Zachodni Czerwony Sos Chile, oraz Zupa Kukurydziana Południowo-Zachodnia.
Instrukcje
Ugotuj kukurydzę, paprykę i 1/2 szklanki posiekanej zielonej cebuli w holenderskim piekarniku na średnim ogniu 2 minuty.
Dodać bulion z kurczaka i odparowane mleko. Doprowadzić do wrzenia; przykryć, zmniejszyć ogień, i gotować 15 minut, mieszając od czasu do czasu.
Puree 1 szklanka mieszanki kukurydzy w elektrycznym blenderze, aż będzie gładka; powrót mieszaniny do holenderskiego piekarnika. Wymieszać z serem, solą i zmielonym czerwonym pieprzem.
Służyć, Chochla 1 1/4 filiżanki zupy do każdego z 4 poszczególnych miski do serwowania.
Posypać 1 łyżką zielonej cebuli i czarnego pieprzu.