Zupa z jęczmienia, soczewicy i grzybów
Jęczmień, soczewica i zupa grzybowa może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 8. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 12g białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 232 kalorie. Na 1,57 zł za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis od Allrecipes ma 1 fanów. Jest idealny do Jesień. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 30 minut. Jeśli masz pietruszkę, pieprz, bulion wołowy i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 77%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Kremowa zupa z soczewicy, jęczmienia i grzybów, Crockpot Mushroom, Barley, & Soczewica Zupa, oraz Pieczarkowy Gulasz Jęczmienny Z Soczewicy dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać oliwę w dużym garnku na średnim ogniu.
Dodać cebulę; gotować i mieszać, aż cebula kuleje, ale nie Brązowy, o 5 protokół.
Wymieszać w seler i marchew; gotować przez kolejne 5 protokół. Wymieszać jęczmień i soczewicę, aby były pokryte olejem, nadal gotować i mieszać, aż lekko tosty.
Wlać bulion wołowy i doprawić tymiankiem, pietruszką, pieprzem i liściem laurowym. Doprowadzić do wrzenia.
Dodać borowiki, przykryć i dusić przez 25 minut na małym ogniu.
Dodaj Grzybek, przykryj i kontynuuj gotowanie przez kolejne 30 minut, od czasu do czasu mieszając.
Wymieszać z sherry w ciągu ostatnich 5 minut. Smak i dostosować przyprawy w razie potrzeby przed podaniem.