Zupa z gorzkiego melona Minh-AI
Gorzka zupa melonowa Minh-ai to bezglutenowe i bezmleczne przepis z 3 porcjami. To danie główne ma 214 kalorii, 15g białka, oraz 16G tłuszczu na porcję. Na 78 centów za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jeśli masz sos sojowy, sos rybny, czosnek w proszku i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 52%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Gorzki Melon i Gin, Poważnie Azjatyckie: Gorzki Melon, oraz Smażony Gorzki Melon.
Instrukcje
Połącz wieprzowinę, 2 łyżki sosu sojowego, czosnek w proszku i pieprz w misce. Przykryć miskę folią i przechowywać w lodówce przez 30 minut do 1 godziny. Pokrój gorzki melon na 1 do 1 1/2 cala grubych rund. Za pomocą końcówki małego noża usuń gąbczaste, zaszczepione wnętrze. Napełnij każdy pierścień gorzkiego melona mieszaniną wieprzowiny, upewniając się, że każdy pierścień jest w pełni nadziewany. Formować klopsiki o podobnej wielkości z pozostałą wieprzowiną.
Doprowadzić wodę do wrzenia w rondlu. Wrzuć nadziewane gorzkie pierścienie melonowe i dowolne klopsiki. Dusić na średnim ogniu, aż gorzki melon będzie miękki i łatwo pokroić łyżką, 30 do 45 minut.
Zdjąć z ognia. Doprawić 1 łyżeczką sosu sojowego i sosem rybnym. Wymieszać z zieloną cebulą.