Zupa z fasoli i dyni

Zupa z fasoli i dyni
Zupa z fasoli i dyni może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 382 kalorie, 21g białka, oraz 10 g tłuszczu. Ten przepis służy 8. Na 1,21 zł za porcję, ten przepis okładki 28% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 9 godzin i 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Udaj się do sklepu i odbierz bulion z kurczaka, marchew, seler i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać zmielony imbir, można śledzić to danie główne z Ciasto imbirowe z lukrem imbirowym jako deser. Ten przepis jest lubiany przez 7 smakoszy i kucharzy. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 89%, co jest spektakularne. Spróbuj Dyni-Zupa Z Białej Fasoli, Zupa z dyni i białej fasoli, oraz Toskańska zupa z fasoli i dyni dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Umieść wielką fasolę Północną w dużym pojemniku i przykryj kilkoma centymetrami chłodnej wody; odstawić na 8 godzin na noc.
Składniki, których będziesz potrzebować
Fasola WielkokwiatowaFasola Wielkokwiatowa
WodaWoda
2
Drenaż.
3
Rozgrzać olej w dużym garnku na średnim ogniu; gotować i mieszać cebulę i czosnek w gorącym oleju, aż cebula będzie przezroczysta, 5 do 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzosnekCzosnek
CebulaCebula
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
4
Dodać liście laurowe i gotować, aż pachnące, o 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Liście LauroweLiście Laurowe
5
Wymieszać fasolę, wodę i bulion w mieszaninę cebuli; doprowadzić do wrzenia. Zmniejsz ogień, przykryj garnek i gotuj na wolnym ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż fasola będzie miękka, około 1 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
średnie Ciasto Dyniowe Każda)średnie Ciasto Dyniowe Każda)
FasolaFasola
CebulaCebula
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
6
Wymieszać squash, marchew, seler, sól, czarny pieprz, biały pieprz, imbir, i ziele angielskie do mieszaniny bulionu; dusić, aż squash i marchew są miękkie, o 20 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieprz CzarnyPieprz Czarny
Biały PieprzBiały Pieprz
Ziele AngielskieZiele Angielskie
MarchewMarchew
SelerSeler
ImbirImbir
Nóż Do ObieraniaNóż Do Obierania
BulionBulion
SólSól
7
Usunąć liście laurowe z mieszaniny bulionu i wyrzucić. Miarka 2 do 3 szklanki mieszanki warzywno-fasolowej za pomocą łyżki szczelinowej z bulionu; mieszanka bulionu i pozostałej mieszanki warzywno-fasolowej za pomocą blendera ręcznego, aż będzie gładka. Odstawić mieszankę warzywno-fasolową do mieszanki bulionowej i wymieszać z kiełbasą. Zupa na wolnym ogniu, aż kiełbasa jest gotowane przez, 5 do 10 więcej minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Liście LauroweLiście Laurowe
WarzywaWarzywa
KiełbasaKiełbasa
BulionBulion
ZupaZupa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
łyżka Szczelinowałyżka Szczelinowa
Blender ZanurzeniowyBlender Zanurzeniowy
TrudnośćEkspert
Gotowe W9 hrs, 45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia56
Magazyn