Zupa Z Dzikiego Ryżu V

Zupa Z Dzikiego Ryżu V
Zupa z dzikiego ryżu V to danie główne, które serwuje 6. Za 2,04 zł za porcję, ten przepis okładki 19% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera około 17g białka, 8G tłuszczu i w sumie 262 kalorii. Ten przepis od Wszystkichprzepisy kulinarne wymagają wermutu, marchwi, pietruszki i mleka. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa z grubsza 1 godzina i 30 minut. Z łyżką wynik 55%, to danie jest całkiem dobre. Użytkownicy, którzy polubili ten przepis, polubili również Zupa Z Dzikiego Ryżu, Zupa Z Dzikiego Ryżu, oraz Zupa Z Dzikiego Ryżu.

Instrukcje

1
W średnim rondlu gotuj ryż w wodzie 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
RyżRyż
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
2
Odcedź, opłucz i odstaw na bok.
3
Tymczasem w dużym garnku do zupy rozpuść masło na średnim ogniu. Gotuj cebulę na maśle, aż będzie przezroczysta. Dodaj mąkę na raz, aby uzyskać zasmażkę. Mieszaj po trochu bulion i gotuj, aż lekko zgęstnieje. Dodaj marchewkę, szynkę, mleko, pietruszkę i zarezerwowany ryż. Zmniejsz ogień i gotuj na wolnym ogniu 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
MarchewMarchew
Pietruszka-naćPietruszka-nać
MasłoMasło
BulionBulion
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
CebulaCebula
MlekoMleko
RyżRyż
ZupaZupa
SzynkaSzynka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
4
Dodaj wermut i gotuj jeszcze 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
WermutWermut
5
Podawać.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 30 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia13
Magazyn