Zupa z dzikiego ryżu i grzybów
Slow-Cooker dziki ryż i zupa grzybowa może być tylko zupa szukasz. Jedna porcja zawiera 140 kalorii, 7G białka, oraz 1g tłuszczu. Ten bezmleczny przepis służy 6 i kosztuje 1,09 zł za porcję. Udaj się do sklepu i odbierz cukier, groch, seler i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest idealny do Jesień. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 8 godzin i 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 73%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Farsz z dzikim ryżem i grzybami, Slow Cooker Mushroom & Wild Rice Pilaf, oraz Zupa z szynki i dzikiego ryżu dla podobnych receptur.
Instrukcje
W 3 do 4-ćwiartce powolnej kuchenki, pieczarki warstwowe, ryż, seler, marchew, mieszanka zupy i cukier.
Przykryć; gotować na niskim ustawieniu przez 6 do 8 godzin.
Około 10 minut przed podaniem delikatnie wymieszać rozmrożony groszek z zupą. Przykryć; gotować dodatkowe 10 minut lub aż groszek zostanie dokładnie podgrzany.