Need a bezglutenowe i bezmleczne danie główne? Zupa z dyni może być super przepis spróbować. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.71 za porcję. Jedna porcja zawiera 273 kalorie, 13g białka, oraz 8G tłuszczu. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jest idealny do Jesień. Przynosi je Wam Jedzenie i wino. Jeśli masz ziarna kukurydzy, ząbki czosnku, sól i pieprz oraz kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 30 minut. Ogólnie ten przepis zarabia dobry spoonacular wynik 70%. Spróbuj Dyni: dyni, gruszki i zupa jogurtowa, Zupa z dyni z curry pestek dyni, oraz 2ways2percent: Pizzan z dyni i kremowy Puree z dyni z przegrzebkami i boczkiem dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
W dużym, ciężkim garnku połączyć bulion, Kabaczek, tymianek, czosnek, pory i seler i doprowadzić do wrzenia. Przykryć i dusić na małym ogniu przez 45 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
Nóż Do Obierania
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, Opcjonalnie
Świeżo Posiekane Liście Estragonu Do Dekoracji
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina Wieprzowa
2
Na średniej patelni podgrzać olej roślinny.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 łyżeczki Mieszanki Przypraw
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, Obrane
3
Dodać paski boczku i gotować na umiarkowanie dużym ogniu, obracając raz, aż chrupiące, o 7 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego
4
Wyrzucić gałązki tymianku z zupy. Pracując partiami, puree zupę w blenderze. Odstaw zupę do garnka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posiekany świeży Tymianek Lub 1-1/2 łyżeczki Suszonego Tymianku, Podzielone
Oliwa Z Oliwek Extra Vergine, Plus 1/2 Szklanki, Podzielona, Plus Więcej Do Dekoracji
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji
Słonina Wieprzowa
5
Dodaj boczek, collards, fasola pinto, marchew, papryka i kukurydza i doprowadzić do wrzenia. Dusić na umiarkowanie małym ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż warzywa będą miękkie, o 7 protokół. Zupę doprawiamy solą i pieprzem i podajemy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do Dekoracji
2 średnie Cukinie Pokrojone Wzdłuż Na Cienkie Plasterki
Fasola Pinto
1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)
Collard Greens
Słonina Wieprzowa
1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego
świeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożona
Oliwa Z Oliwek Extra Vergine, Plus 1/2 Szklanki, Podzielona, Plus Więcej Do Dekoracji