Batony z serem dyniowym
Batony z serem dyniowym mogą być dokładnie tym, czego szukasz. Ten przepis pozwala na przygotowanie 20 porcji, każda zawiera 172 kalorie , 5 g białka i 9 g tłuszczu . Za 74 centy za porcję przepis ten pokrywa 7% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1331 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Jest on dostarczany przez Taste of Home. Jest to dobra opcja, jeśli stosujesz dietę laktoowowegetariańską . Jeśli masz masło, ekstrakt waniliowy, przyprawę do ciasta dyniowego i kilka innych składników, możesz go przygotować. Od przygotowania do podania, przepis ten zajmuje około 50 minut . Ogólnie rzecz biorąc, przepis ten otrzymuje solidną ocenę Spoonacular wynoszącą 47% . Jeśli podoba Ci się ten przepis, spójrz na te podobne przepisy: Tarta z kruszonką jagodową i bitą śmietaną z serem śmietankowym , Kremowe batony czekoladowo-dyniowe i Batony owsiane z białkiem dyniowo-bananowym .
Instrukcje
W małej misce wymieszaj okruchy krakersów z cukrem; wymieszaj z masłem. Przyciśnij do dna naczynia do pieczenia o wymiarach 13 cali x 9 cali, wysmarowanego sprayem do pieczenia. Przykryj i wstaw do lodówki na co najmniej 15 minut.
W dużej misce ubij serki śmietankowe i cukier, aż będą gładkie. Ubij dynię, mąkę, przyprawę do ciast i wanilię.
Dodaj jajka; ubijaj na niskich obrotach, aż się połączą.
Piec w temperaturze 325° przez 35-45 minut lub do momentu, aż środek będzie prawie gotowy. Ostudzić na kratce przez 1 godzinę. Przykryć i schłodzić w lodówce przez 8 godzin lub na noc.
Pokrój sernik na 20 kawałków; na wierzch każdego z nich przyłóż połówkę orzecha włoskiego.