Zupa z dyni to bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie zupa. Na 1,55 zł za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Jedna porcja zawiera 303 kalorie, 3G białka, oraz 15 g tłuszczu. 19 osób było zadowolonych, że wypróbowali ten przepis. Jest dostarczany przez Foodnetwork. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Jeśli masz masło, bulion warzywny, imbir i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Z łyżeczką wynik 50%, to danie jest solidne. Spróbuj Zupa z squasha z Pumperniklem i pikantnymi kropelkami krwi (pikantna pieczona zupa z squasha z Pumperniklem tostowym), Zupa z dyni z curry pestek dyni, oraz Zupa mojej siostry: kremowa Curry Squash i zupa z kalafiora dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
3
Miąższ dyni posmarować odrobiną masła i doprawić 1 łyżką soli i 1 łyżeczką świeżo zmielonego białego pieprzu. Na patelni arkusza położyć mięso squasha bokiem do góry. Piecz przez około 30 do 35 minut, aż miąższ będzie przyjemny i miękki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mielony Biały Pieprz
6 żeberek Wieprzowych Lub Kotletów Z Polędwicy Z Kością (8 Uncji Każdy)
Miąższ wyjąć ze skóry do garnka i dodać bulion, miód i imbir. Doprowadzić do gotowania na wolnym ogniu i puree za pomocą blendera kija. Wymieszać w śmietanie i powrócić do niskiej gotować. Doprawić solą, pieprzem i gałką muszkatołową.