Zupa z czarnej fasoli może być tylko zupą, której szukasz. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.43 za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis ma 121 kalorii, 6G białka, oraz 3G tłuszczu na porcję. Mieszanka cebuli, wody, pieprzu i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 52%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Zupa Z Czarnej Soczewicy I Czarnej Fasoli, Zupa Z Czarnej Fasoli, oraz Zupa Z Czarnej Fasoli.
Instrukcje
1
Cebulę, czosnek i boczek ugotować w rondlu 3-quart nonstick na średnim ogniu około 3 minut, mieszając od czasu do czasu, aż cebula będzie miękka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek
Boczek
Cebula
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z Sosem
2
Wymieszać z pozostałymi składnikami, z wyjątkiem cytryny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Klin Cytrynowy
3
Podgrzać do wrzenia; gotować 2 minuty. Zmniejszyć ogień; przykryć i gotować na wolnym ogniu około 2 godzin lub aż ziarna będą miękkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Fasola
4
Umieść 1 filiżankę zupy w pojemniku blendera. Przykryć i zmiksować na wysokiej prędkości około 30 sekund lub do uzyskania jednolitej konsystencji; wymieszać z pozostałą mieszaniną zupy.