Zupa warzywno-jęczmienna wolnoopalająca jest bezmleczne danie główne. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 319 kalorii, 37g białka, oraz 10 g tłuszczu każdy. Na 1,54 zł za porcję, ten przepis okładki 22% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz jęczmień, liście tymianku, warzywa i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 78%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Slow Cooker Jarzynowa Zupa Jęczmienna, Zupa Warzywno-Wołowo-Jęczmienna, oraz Slow Cooker Wołowina Jarzynowa Zupa Jęczmienna dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
W razie potrzeby pokroić wołowinę na kawałki wielkości kęsa. W 3-do 4-quart powolnej kuchence, wymieszać wszystkie składniki z wyjątkiem mieszanych warzyw.
Składniki, których będziesz potrzebować
Warzywa Mieszane
Wołowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wolnowar
2
Przykryć; gotować na małym ogniu od 8 do 10 godzin.
3
Wymieszać z mieszanymi warzywami. Zwiększ ustawienie ciepła do wysokiej. Przykryć; gotować 20 do 30 minut lub aż warzywa będą chrupiące-miękkie.