Zupa Wapniowa-Kości Wołowe

Zupa Wapniowa-Kości Wołowe
Zupa wapniowa - kości wołowe może być tylko zupa szukasz. Ten przepis służy 8. Na 1,19 zł za porcję, ten przepis okładki 21% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 8G białka, 1g tłuszczu, oraz w sumie 194 kalorie. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. 14 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 4 godziny i 30 minut. Jeśli masz wodorosty nori, pieprz, grzyby, takie jak shiitakes i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 97%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Ugotuj książkę: pieczeń wołowa na kościach szpiku, Pieczone żeberka lub żeberka wołowe, oraz Mielona wołowina z kędzierzawym jarmużem bogatym w wapń (bez jaj, bez glutenu, bez orzechów, bez soi) dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W średniej misce moczyć jęczmień w 8 szklankach wody przez 8 godzin lub przez noc.
Składniki, których będziesz potrzebować
JęczmieńJęczmień
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
2
Odcedzić i wyrzucić water.In duży, ciężki, nie aluminiowy garnek do zupy na dużym ogniu doprowadza wodę, kości wołowe, cebulę, czosnek, liść laurowy i ocet do wrzenia. Odtłuszczone pianki z zapasów przez pierwsze kilka minut, a następnie zmniejszyć ogień, aby gotować na wolnym ogniu i gotować przez 2 godziny, odkryte.Odcedzić wywar i wyrzucić lub zapisać składniki zapasów. Wypłucz i wytrzyj garnek do czysta, zwróć do niego zapas i umieść z powrotem na małym ogniu, aby gotować na wolnym ogniu. Najlepiej jest utrzymać tłuszcz unoszący się na wierzchu zapasów, ponieważ wapń musi być spożywany z tłuszczem, aby zostać wchłoniętym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kość WołowaKość Wołowa
3 łyżki Plus 1-1/2 łyżeczki Roztopionego Masła3 łyżki Plus 1-1/2 łyżeczki Roztopionego Masła
1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej
Pęczek świeżego Szpinaku (okPęczek świeżego Szpinaku (ok
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
1 Funt Makaronu Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali1 Funt Makaronu Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
1 (28 Uncji) Puszka Pieczonych, Pokrojonych W Kostkę Pomidorów (zalecane: Muir Glen)1 (28 Uncji) Puszka Pieczonych, Pokrojonych W Kostkę Pomidorów (zalecane: Muir Glen)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Oliwy Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy Z Oliwek (najlepszej Jakości) Do Skropienia2 łyżki Oliwy Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy Z Oliwek (najlepszej Jakości) Do Skropienia
3
Dodać jęczmień i grzyby do gotującego się wywaru i gotować około 1 ½ godziny, przykryte.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienkie Krążki Słodkiej Czerwonej PaprykiCienkie Krążki Słodkiej Czerwonej Papryki
JęczmieńJęczmień
1 Funt Makaronu Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali1 Funt Makaronu Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
4
Dodać jarmuż, wodorosty nori, sos sojowy i pieprz i dusić 15 min więcej.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Bułek Z Nasionami Sezamu, Podzielonych6 Bułek Z Nasionami Sezamu, Podzielonych
Wodorosty MorskieWodorosty Morskie
8 (U-12) Krewetek8 (U-12) Krewetek
JarmużJarmuż
NoriNori
TrudnośćEkspert
Gotowe W4 hrs, 30 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia98
Rodzaje PotrawZupy
Magazyn