Zupa Szczawiowa
Zupa szczawiowa może być tylko zupą, której szukasz. Jedna porcja zawiera 96 kalorii, 1G białka, oraz 7G tłuszczu. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.05 za porcję. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Jeśli masz bulion warzywny, sól i pieprz, ryż i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jest idealny do Jesień. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 13%, co jest raczej złe. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Zupa Szczawiowa, Zupa Szczawiowa, oraz Zupa ze szczawiu Joanny.
Instrukcje
W dużym rondlu doprowadzić bulion warzywny do wrzenia na średnim ogniu. Wymieszać z ryżem i nadal gotować przez około 8 minut. Wymieszać szczaw i powrócić do wrzenia.
Wyjąć z ognia i puree partiami w blenderze lub robocie kuchennym lub za pomocą blendera zanurzeniowego.
Na średnim ogniu wymieszać ze śmietaną, solą i pieprzem.