Zupa Reuben

Zupa Reuben
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj zupy Reuben. Ten przepis służy 6. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 19g białka, 40 g tłuszczu, oraz w sumie 474 kalorie. Na 2,44 zł za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz ser szwajcarski, masło, rosół z kurczaka i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać połowę i połowę, możesz śledzić to danie główne z Ciasto Z Kremem Kokosowym Z Pół I Pół jako deser. Jest idealny do Jesień. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 34%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Zupa Reuben, Zupa Reuben, oraz Zupa Reuben.

Instrukcje

1
Masło rozpuścić w średnim rondlu.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
2
Dodać cebulę i gotować do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
CebulaCebula
3
Dodaj bulion, kiszoną kapustę i liść laurowy. Przykryć; zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu przez 15 minut. W małej misce wymieszaj skrobię kukurydzianą i wodę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Skrobia KukurydzianaSkrobia Kukurydziana
Kapusta KiszonaKapusta Kiszona
Liście LauroweLiście Laurowe
BulionBulion
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
4
Dodaj do rondla; wymieszaj ze śmietaną, pół na pół, peklowaną wołowiną i serem. Dusić na bardzo małym ogniu przez 10 do 15 minut, często mieszając; nie gotować.
Składniki, których będziesz potrzebować
Peklowana WołowinaPeklowana Wołowina
SerSer
KremKrem
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
5
Usunąć liść laurowy i dodać sól i pieprz. Chochle do misek i posypać grzankami. Masło rozpuścić w średnim rondlu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
Liście LauroweLiście Laurowe
GrzankiGrzanki
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
ChochlaChochla
6
Dodać cebulę i gotować do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
CebulaCebula
7
Dodaj bulion, kiszoną kapustę i liść laurowy. Przykryć; zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu przez 15 minut. W małej misce wymieszaj skrobię kukurydzianą i wodę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Skrobia KukurydzianaSkrobia Kukurydziana
Kapusta KiszonaKapusta Kiszona
Liście LauroweLiście Laurowe
BulionBulion
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
8
Dodaj do rondla; wymieszaj ze śmietaną, pół na pół, peklowaną wołowiną i serem. Dusić na bardzo małym ogniu przez 10 do 15 minut, często mieszając; nie gotować.
Składniki, których będziesz potrzebować
Peklowana WołowinaPeklowana Wołowina
SerSer
KremKrem
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
9
Usunąć liść laurowy i dodać sól i pieprz. Chochle do misek i posypać grzankami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
Liście LauroweLiście Laurowe
GrzankiGrzanki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
ChochlaChochla
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia6
Rodzaje PotrawZupy
Magazyn