Zupa Pomidorowo-Chlebowa Pieczona
Pieczony pomidor - zupa chlebowa może być dobrym przepisem, aby rozwinąć pole receptury zupy. Ten wegański przepis służy 6 i kosztuje 99 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 175 kalorii. Jest dostarczany przez Foodnetwork. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. Udaj się do sklepu i odbierz oliwę z oliwek z dodatkiem czosnku, pomidory w puszkach, liście bazylii i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Z łyżeczką wynik 73%, to danie jest dobre. Spróbuj Zupa Pomidorowo-Chlebowa Pieczona, Pieczona Zupa Pomidorowa Z Papryką Pomarańczową Z Olejem Bazyliowym I Frytkami Chlebowymi, oraz Ognista zupa pomidorowa z pieczoną ciecierzycą dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F.
Pomidory wyłożyć na blachę do pieczenia, wymieszać z 2 łyżkami oleju czosnkowego i doprawić solą i pieprzem, do smaku. Piecz, aż pomidory zmiękną, a krawędzie zaczną brązowieć, 15 do 20 minut.
W międzyczasie podgrzej 1 łyżkę oleju czosnkowego w rondlu na średnim ogniu.
Dodać bazylii i mieszać przez około 30 sekund.
Dodaj pomidory z puszki z sokiem i wodą; doprawić solą i pieprzem, do smaku. Doprowadzić do wrzenia, następnie zmniejszyć ogień do średnio-niskiego i gotować na wolnym ogniu przez 15 minut. Wymieszać z chlebem i gotować na wolnym ogniu przez 2 do 3 protokół.
Wymieszać pomidory pieczone w piekarniku i wszelkie soki do gotowania w rondlu i gotować na wolnym ogniu przez kolejne 3 minuty. Smak do przypraw, dostosowując w razie potrzeby, i Chochla do misek do serwowania.
Dekoruj mżawką oliwy z oliwek z czosnku i liśćmi bazylii.