Zupa Po Włosku
Zupa po włosku to bezglutenowe przepis z 8 porcjami. Na 1,85 zł za porcję, ten przepis okładki 22% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 23G białka, 28g tłuszczu, oraz w sumie 401 kalorii. Sprawdza się jako danie główne. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. 34 osoby były zadowolone, że spróbowały tego przepisu. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Jeśli masz mieloną wołowinę, pomidory z puszki, fasolę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 5 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 68%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Zupa Z Soczewicy Po Włosku, Zupa Cebulowa Po Włosku, oraz Zupa z makaronem po włosku dla podobnych receptur.
Instrukcje
W ciężkiej patelni, gotować mieloną wołowinę i kiełbasę wieprzową z cebulą, czosnek i zielony pieprz, aż mięso jest gotowane przez. około 15 minut.
Odcedzić i przenieść mieszaninę do garnka.
Dodaj fasolkę szparagową, cukinię, sos pomidorowy i pomidory z puszki. Doprawić przyprawami po włosku, solą i pieprzem. Doprowadzić do wrzenia, a następnie zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu przez 1/2 godziny.
Podawać na gorąco posypane posypką parmezanu.