Pasternak i zupa jabłkowa może być dobrym przepisem, aby rozszerzyć pole receptury zupy. Ten bezglutenowy, pierwotny i wegetariański przepis służy 4 i kosztuje 2,14 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 8G białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 319 kalorii. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Udaj się do sklepu i odbierz pasternak, por, sól koszerną i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Z łyżeczką wynik 69%, to danie jest solidne. Spróbuj Zupa Z Jabłek Pasternakowych, Zupa Jabłkowo-Pasternakowa, oraz Zupa pasternakowo-jabłkowa dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Wlać cydr, pół na pół i bulion do średniego rondla. Przykryć i doprowadzić do wrzenia na dużym ogniu.