Zupa marchewkowa ' a la Louise
Zupa marchewkowa ' a la Louise to bezglutenowe przepis z 10 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 11g tłuszczu, oraz w sumie 174 kalorie. Na 79 centów za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 11 osób było zadowolonych, że wypróbowali ten przepis. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Dobrze sprawdza się jako niedroga zupa. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 5 minut. Mieszanka pietruszki, tymianku, skrobi kukurydzianej i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 59%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Ciasto Louise, Little Louise cupcakes, oraz Ciasteczka Nutella Louise dla podobnych receptur.
Instrukcje
W dużym holenderskim piekarniku, podgrzać margarynę, dodać cebulę i czosnek, i podsmażyć na złoty kolor.
Wlać bulion z kurczaka i dodać marchewkę. Następnie wymieszać z koperkiem, majerankiem, tymiankiem, natką pietruszki oraz solą i pieprzem do smaku. Zmniejszyć ogień do niskiej i niech gotować na wolnym ogniu, aż marchewki są do pożądanej kruchości.
Wymieszać skrobię kukurydzianą z niewielką ilością zimnej wody do rozpuszczenia.
Dodać rozcieńczoną skrobię kukurydzianą i dobrze wymieszać.
Dodaj śmietanę i niech gotować kolejne 15 protokół (nie gotować). Smacznego!