Zupa Kukurydziana
Zupa kukurydziana trwa około 45 minut od początku do końca. Ten przepis służy 4. Jedna porcja zawiera 250 kalorii, 16G białka, oraz 12g tłuszczu. Za 3,27 zł za porcję, ten przepis okładki 28% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. 6 osób próbowało i polubiło ten przepis. Jeśli masz pod ręką bulion z kurczaka, krewetki, oliwę z oliwek i kilka innych składników, możesz to zrobić. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz bezglutenowe i bezmleczne dieta. Działa dobrze jako dość drogie danie główne. Jest dostarczany przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 84%, co jest niesamowite. Spróbuj Zupa Kukurydziana Z Jajkiem (Zupa Kukurydziana ), kremowa zupa jarzynowa kukurydziana, jak zrobić kremową zupę z warzyw kukurydzianych, oraz Fajna Zupa Kukurydziana Z Sałatką Z Prażonej Kukurydzy dla podobnych przepisów.
Instrukcje
Pokrój jądra z kolby i zeskrob pozostałe kawałki i sok do miski. Odłóż na bok.
Rozgrzej oliwę z oliwek w dużym garnku na średnim ogniu; gotuj i mieszaj cebulę i czosnek w gorącym oleju, aż będą pachnące, około 5 minut.
Dodaj wieprzowinę i gotuj, aż nie będzie już różowa, około 5 minut; dodaj krewetki i gotuj, aż Na Zewnątrz będzie jasnoróżowe, a mięso nie będzie już przezroczyste w środku, około 5 minut dłużej. Wmieszaj kukurydzę do garnka; dopraw solą i pieprzem.
Wlać bulion z kurczaka na miksturę; doprowadzić do wrzenia i gotować kolejne 10 minut.
Dodaj szpinak do zupy i gotuj, aż zwiędnie, 2 do 3 minut.