Zupa jarzynowa z indyka może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Na 1,24 zł za porcję, ten przepis okładki 29% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 10. Jedna porcja zawiera 428 kalorii, 47g białka, oraz 14g tłuszczu. Jeśli masz tymianek, czosnek, mielony pieprz i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. 14 osób było zadowolonych, że wypróbowali ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 2 godziny. Ogólnie ten przepis zarabia świetny spoonacular wynik 85%. Podobne przepisy to Zupa Jarzynowa Z Indyka, Zupa Z Indyka Warzywnego, oraz Mama najlepsza zupa jarzynowa z indyka.
Instrukcje
1
W dużym garnku, wymieszać kapiele z indyka, wodę, nogi indyka, czosnek, liść laurowy, tymianek i czarny pieprz. Doprowadzić do wrzenia, zmniejszyć ogień na wolnym ogniu, i przykryć garnek; dusić, aż mięso indyka zaczyna spadać z kości, o 30 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Niesolonego Masła, Pokrojonego Na 6 Kawałków
Noga Z Indyka
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
3 łyżki Plus 1-1/2 łyżeczki Roztopionego Masła
Pęczek świeżego Szpinaku (ok
1 Funt Makaronu Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
2 Szklanki Ząbków Czosnku
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Oliwy Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy Z Oliwek (najlepszej Jakości) Do Skropienia
2
Wyjmij nogi z indyka i wybierz mięso z kości; Przywróć mięso z nóg do zupy.
Ubić 1/4 szklanki mąki z 1/2 szklanki mleka w misce, aż będzie gładka i wymieszać mieszaninę z zupą. Powrót zupy na wolnym ogniu, stale mieszając, i gotować, aż zgęstnieje, o 30 więcej minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Lorann Profesjonalna Kuchnia®
2 Szklanki Posiekanych Mieszanych Serów, Takich Jak Sery Do Tacos
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
4
Wymieszać w kostkach gotowanego mięsa z indyka, czerwone ziemniaki, cebula, marchew, i seler; przykryć garnek ponownie, i gotować na wolnym ogniu, aż seler będzie miękki, o 30 więcej minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czerwony Ziemniak
Soki Z Patelni Do Pieczenia Indyka
1/2 Do 1 Ananasa (w Zależności Od Wielkości), Obranego I Pokrojonego Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji
Pęczek Selera Pokrojonego W Plasterki (ok
20 Cienkich Plastrów Cukinii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Oliwy Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy Z Oliwek (najlepszej Jakości) Do Skropienia