Zupa Fasolowa Z Makaronem
Zupa fasolowa z makaronem może być dobrym przepisem na poszerzenie kolekcji dań głównych. Na $1.3 za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny przepis ma 270 kalorii, 15g białka, oraz 12g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 12. 2 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz pomidory pieczone w ogniu, szpinak, fasolę granatową i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jest idealny do Jesień. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 55%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Pastan E Fagioli Soup (włoska Pastan i zupa fasolowa), 30-minutowa Pastan i zupa z fasoli (Pastan e Fagioli), oraz Pastan e Fagioli (włoski makaron i zupa fasolowa) dla podobnych receptur.
Instrukcje
Podgrzej oliwę w garnku na średnim ogniu; gotuj i mieszaj kiełbasę i czosnek w gorącym oleju, aż kiełbasa będzie krucha i równomiernie rumiana, około 10 minut.
Odcedzić i wyrzucić nadmiar tłuszczu.
Wymieszać pomidory, fasola granatowa, bulion wołowy, bulion z kurczaka, bazylia, oregano i płatki czerwonej papryki do mieszanki kiełbas; doprowadzić do wrzenia.
Dodaj szpinak i makaron ditalini i gotuj na wolnym ogniu, aż makaron będzie miękki, ale twardy do ugryzienia, o 10 protokół.