Zupa cud jest bezglutenowe i bezmleczne przepis z 20 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 8G białka, 2G tłuszczu, oraz w sumie 90 kalorii. Na 1,27 zł za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Dobrze sprawdza się jako niedroga zupa. Jest idealny do Jesień. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Udaj się do sklepu i odebrać czosnek, kolendra, oliwa z oliwek, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 62%, co jest całkiem dobre. Spróbuj Zupa Z Makaronem Ze Szpinakiem, Cud, oraz Miracle Rolls dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
W dużym garnku rozgrzać olej na średnim ogniu. Wymieszać imbir i czosnek i gotować 3 protokół, do miękkości. Wymieszać razem 1 szklankę bulionu ze skrobią kukurydzianą.
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski
2
Mieszankę skrobi kukurydzianej wlać do garnka z grzybami, bambusem, soją, octem, fruktozą, zmiażdżoną czerwoną papryką i pozostałym bulionem. Doprowadzić do wrzenia i gotować, aż zgęstnieje.
6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski
3
Wymieszaj mrożone mieszane warzywa, mrożone krewetki i kolendrę. Dusić, aż krewetki jest nieprzezroczyste, o 10 protokół. Wymieszać ze szpinakiem, aż tylko zwiędnie, 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Warzywa Mieszane
2 łyżki Stołowe Plus 1-1/2 łyżeczki Oliwy Z Oliwek
Grzanki Sałatkowe Z Cebulą I Czosnkiem, Rozdrobnione