Zupa Chili
Przepis Zupa Chili jest gotowy w około 45 minut i zdecydowanie jest super bezglutenowe i bezmleczne opcja dla miłośników amerykańskiej żywności. Ten przepis służy 14 i kosztuje $1.54 za porcję. Jedna porcja zawiera 452 kalorie, 26g białka, oraz 20 g tłuszczu. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to danie główne. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Super Bowl będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Mieszanka soku pomidorowego, chili w proszku, wody i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 63%, co jest solidne. Podobne przepisy to Zupa Chili-Mac, Włoska zupa Chili T, oraz Crock Pot Chili Soup.
Instrukcje
W dużym garnku na średnim ogniu połącz mieloną wołowinę i cebulę.
Saute przez 5 minut, lub aż mięso jest rumiane.
Odcedzić nadmiar tłuszczu i dodać ziemniaki, fasolę, zupę pomidorową, sok pomidorowy, chili w proszku, wodę i sól do smaku. Doprowadzić do wrzenia i zmniejszyć ogień do niskiego poziomu. Dusić przez 1 godzinę i podawać.