Zupa Acorn Squash & Apple
Acorn Squash & Apple Soup może być tylko zupa szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 2G tłuszczu, oraz w sumie 217 kalorii. Ten przepis służy 2. Na 1,45 zł za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 687 powiedziałoby, że trafił na miejsce. Jest idealny do Jesień. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie dieta. Udaj się do sklepu i odebrać Acorn squash, mleko na bazie roślin, łagodny curry w proszku, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 95%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Zupa z żołędzi i jabłek, Słodka Zupa Z Żołędzi I Jabłek, oraz Slow-Cooker Acorn Squash and Apple Soup for # SundaySupper dla podobnych receptur.
Instrukcje
Gotować cały squash w kuchence mikrofalowej przez 8-10 minut lub aż można go dźgnąć widelcem łatwo. Pozwól, aby squash lekko ostygł, aby był bezpieczny w obsłudze.
Pokrój na pół, zgarnij nasiona i wyrzuć. Miąższ wyjąć i przełożyć do średniego rondla.
Dodaj jabłka, przyprawy i 1 szklankę wody, mieszając, aby całkowicie wymieszać. Doprowadzić do wrzenia na dużym ogniu, a następnie zmniejszyć do niskiego i gotować na wolnym ogniu, aż kawałki jabłka są bardzo miękkie, o 15-20 protokół.
Przełożyć do blendera, dodać mleko bezmleczne i puree, aż będzie gładkie i kremowe. Posmakuj dodając syrop według życzenia i ponownie zmiksuj.Informacje Żywieniowe
60gproteina5. 80gSugars17. 70gproteina2. 20g