Zimowy Warzywny Gulasz Wołowy
Zimowy warzywny gulasz wołowy może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 20g białka, 11g tłuszczu, oraz w sumie 227 kalorii. Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis służy 15 i kosztuje 100 centów za porcję. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jest idealny do Jesień. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 15 minut. Udaj się do sklepu i podnieś grzyby, mięso gulasz wołowy, marchew i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć cebulę można śledzić to danie główne z Candy Corn Cupcakes jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 53%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Zimowy Warzywny Gulasz Wołowy, Zimowy gulasz warzywny z kuskusem, oraz Gulasz z ciecierzycy i warzyw zimowych.
Instrukcje
Wlać dressing na mięso gulaszu w zamykanej plastikowej torbie. Uszczelnij worek; odwróć się, aby równomiernie pokryć mięso sosem. Przechowywać w lodówce 30 min. do marynowania.
Boczek ugotować w dużym rondlu na średnim ogniu 5 min. lub aż do chrupkości, mieszając od czasu do czasu. Użyj łyżki szczelinowej, aby usunąć boczek z patelni, rezerwując kapiele na patelni; odcedzić boczek na ręcznikach papierowych.
Pieczarki i cebulę dodajemy do kapieli; gotujemy na średnim ogniu 10 min. lub do miękkości, mieszając od czasu do czasu.
Mięso gulaszowe wyjąć z marynaty; dodać do rondla z marchewką, ziemniakami, pomidorami, bulionem i boczkiem. Wyrzucić worek i marynatę.
Zagotować gulasz, od czasu do czasu mieszając; przykryć. Dusić na małym ogniu 1-1 / 2 godziny lub do czasu, aż wołowina zostanie wykonana i gulasz zgęstnieje, mieszając od czasu do czasu i odkrywając przez ostatnie 15 minut.