Zimowy Warzywny Gulasz Wołowy

Zimowy Warzywny Gulasz Wołowy
Zimowy warzywny gulasz wołowy może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 20g białka, 11g tłuszczu, oraz w sumie 227 kalorii. Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis służy 15 i kosztuje 100 centów za porcję. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jest idealny do Jesień. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 15 minut. Udaj się do sklepu i podnieś grzyby, mięso gulasz wołowy, marchew i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć cebulę można śledzić to danie główne z Candy Corn Cupcakes jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 53%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Zimowy Warzywny Gulasz Wołowy, Zimowy gulasz warzywny z kuskusem, oraz Gulasz z ciecierzycy i warzyw zimowych.

Instrukcje

1
Wlać dressing na mięso gulaszu w zamykanej plastikowej torbie. Uszczelnij worek; odwróć się, aby równomiernie pokryć mięso sosem. Przechowywać w lodówce 30 min. do marynowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gulasz Wołowy MięsoGulasz Wołowy Mięso
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną KostkęMango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowa Starta Skórka Z Limonki, OpcjonalnieDodatkowa Starta Skórka Z Limonki, Opcjonalnie
2
Boczek ugotować w dużym rondlu na średnim ogniu 5 min. lub aż do chrupkości, mieszając od czasu do czasu. Użyj łyżki szczelinowej, aby usunąć boczek z patelni, rezerwując kapiele na patelni; odcedzić boczek na ręcznikach papierowych.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pasek Boczku, Pokrojony W Małe Smalce1 Pasek Boczku, Pokrojony W Małe Smalce
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I OpaskamiBall® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
Na 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie PlasterkiNa 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie Plasterki
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
3
Pieczarki i cebulę dodajemy do kapieli; gotujemy na średnim ogniu 10 min. lub do miękkości, mieszając od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienkie Krążki Słodkiej Czerwonej PaprykiCienkie Krążki Słodkiej Czerwonej Papryki
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
4
Mięso gulaszowe wyjąć z marynaty; dodać do rondla z marchewką, ziemniakami, pomidorami, bulionem i boczkiem. Wyrzucić worek i marynatę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gulasz Wołowy MięsoGulasz Wołowy Mięso
Potrójne, PrzyciętePotrójne, Przycięte
9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Calaświeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
1/2 Do 1 Ananasa (w Zależności Od Wielkości), Obranego I Pokrojonego Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji1/2 Do 1 Ananasa (w Zależności Od Wielkości), Obranego I Pokrojonego Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji
1 Pasek Boczku, Pokrojony W Małe Smalce1 Pasek Boczku, Pokrojony W Małe Smalce
Opakowanie Groszku Groszkowego, Rozmrożonego Lub 1 Puszka (15-1/2 Uncji) Groszku Czarnookiego, OdsączonegoOpakowanie Groszku Groszkowego, Rozmrożonego Lub 1 Puszka (15-1/2 Uncji) Groszku Czarnookiego, Odsączonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
5
Zagotować gulasz, od czasu do czasu mieszając; przykryć. Dusić na małym ogniu 1-1 / 2 godziny lub do czasu, aż wołowina zostanie wykonana i gulasz zgęstnieje, mieszając od czasu do czasu i odkrywając przez ostatnie 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę
GulaszGulasz
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 15 m.
Porcje15
Ocena Zdrowia15
Magazyn