Winter Minestrone to przepis śródziemnomorski, który służy 6. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy przepis ma 293 kalorie, 14g białka, oraz 12g tłuszczu na porcję. Na 1,89 zł za porcję, ten przepis okładki 27% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 644 osób uznało ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. To będzie hit w Twoim Zima wydarzenie. Najlepiej sprawdza się jako danie główne i odbywa się w ok. 55 minut. Jeśli masz marchew, skórkę z parmezanu, pomidory w puszkach i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 93%, co jest świetne. Zimowy Minestrone, Zimowy Minestrone, oraz Zimowy Minestrone są bardzo podobne do tego przepisu.
Instrukcje
1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Rozgrzać olej w dużym dużym garnku na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski
3
Dodaj cebulę, marchew, seler, pancetta, i czosnek.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Groszku Cukrowego, Pokrojonego Na 1-calowe Kawałki
1/2 Do 1 Ananasa (w Zależności Od Wielkości), Obranego I Pokrojonego Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji
Pęczek Selera Pokrojonego W Plasterki (ok
1 Pomarańcza, Skórka
20 Cienkich Plastrów Cukinii
4
Saute aż cebula jest przezroczysta, o 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Cienkich Plastrów Cukinii
5
Dodaj szwajcarski chard i ziemniaki; saute przez 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chard Szwajcarski
9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków
6
Dodać pomidory i gałązkę rozmarynu. Dusić, aż chard zwiędnie i pomidory rozbić, o 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szyjki Z Kurczaka
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
Chard Szwajcarski
7
W międzyczasie zmiksuj 3/4 szklanki fasoli z 1/4 szklanki bulionu w procesorze, aż będzie prawie gładka.
Dodać mieszaninę puree fasolowego, pozostały bulion i skórkę z parmezanu do mieszanki warzywnej. Dusić, aż kawałki ziemniaków będą miękkie, mieszając od czasu do czasu, o 15 protokół. Wymieszać całą fasolę i natkę pietruszki. Dusić, aż fasola są podgrzewane przez i zupa jest gęsta, o 2 protokół. Doprawić solą i pieprzem do smaku. Odrzuć skórkę parmezanu i gałązkę rozmarynu (liście spadną z łodygi.)
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Pomidorowy Hunt's®
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego
Szyjki Z Kurczaka
Rosół Z Kurczaka Lub Bulion Warzywny (lub Więcej W Razie Potrzeby)
9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków