Zimowe warzywa kruszą się
Zimowe kruszenie warzyw wymaga ok. 1 godzina i 30 minut od początku do końca. Jedna porcja zawiera 390 kalorii, 11g białka, oraz 22g tłuszczu. Ten przepis służy 6. Na 2,24 zł za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Wiele osób zrobiło ten przepis, a 187 powiedziałoby, że trafił na miejsce. Udaj się do sklepu i odebrać bulion warzywny, seler, crème fraîche, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Jest dostarczany przez BBC Good Food. Z łyżeczką wynik 68%, to danie jest solidne. Jeśli podoba Ci się ten przepis, spójrz na te podobne przepisy: Zimowy Gulasz Warzywny Wołowy Z Puszystymi Pierogami Ziołowymi, Tacos Bezmięsne Z Białkiem Roślinnym Kruszy, oraz Prosta Sałatka Zimowa.
Instrukcje
Wywar przelać na patelnię i doprowadzić do wrzenia. Dodajemy seler, marchew i słodkie ziemniaki, a następnie dodajemy pory. Przykryć patelnię i gotować przez 10 minut.
Ubić crme frache z mąką i musztardą. Wymieszać z warzywami, aż zgęstnieją, następnie dodać tymianek i doprawić.
Na kruszonkę wcierać masło w mąkę i zmielone migdały. Doprawić, następnie wymieszać z parmezanem i płatkami migdałów. Łyżka nadzienia do małych naczyń żaroodpornych i rozsypać kruszonkę na wierzchu. Jeśli zamrażanie, owinąć w folię spożywczą, a następnie folię. Aby rozmrozić, rozmrozić na noc w lodówce.
Aby ugotować, Rozgrzej piekarnik do 190C / 170C fan / gas 5 i piecz przez 30-35 minut, aż się zrumieni.