Ziemniaki Z Grilla Pieczone Na Wsi
Pieczone na wsi ziemniaki z grilla to bezglutenowe i wegańskie przystawka. Ten przepis służy 6. Jedna porcja zawiera 139 kalorii, 3G białka, oraz 3G tłuszczu. Na 35 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Wiele osób przygotowało ten przepis, a 163 stwierdziłoby, że trafił w sedno. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Dzień Ojca. Udaj się do sklepu i odbierz nektar z agawy, pieprz, czosnek w proszku i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 35%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Pieczone Czerwone Ziemniaki Z Grilla, Grill Country Żeberka, oraz Żeberka Wieprzowe Z Grilla W Stylu Wiejskim dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 232°. Pokryj 9 x 13-calową patelnię do pieczenia sprayem zapobiegającym przywieraniu.
Ziemniaki pokroić na małe lub średnie kawałki i umieścić na patelni.
Ziemniaki skropić olejem lub margaryną i miodem, posypać przyprawioną solą, solą, czosnkiem w proszku i pieprzem. Wrzucić ziemniaki, aby równomiernie pokryć je olejem, słodzikiem i przyprawami.
Piec ziemniaki, odkryte, przez 15 minut, dać im wymieszać, i piec przez kolejne 10 do 15 minut, lub aż będą miękkie i złoty kolor.