Ziemniaki i suszone na słońcu pomidory Au Gratin może być tylko przystawka szukasz. Ten przepis służy 10 i kosztuje $1.18 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 14g białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 259 kalorii. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Mieszanka oregano, pieprz, parmezan i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 61%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Makaron z karczochami i suszonymi pomidorami, Sun Suszone pomidory Pesto makaron z Zoodles, oraz Easy Vegan Sun Suszone Pesto Pomidorowe.
Instrukcje
1
Połączyć wodę i suszone pomidory w misce; przykryć i odstawić 30 minut lub do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
Suszone Pomidory Ze Słoika
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Odcedzić i grubo posiekać; odstawić.
3
Rozgrzej piekarnik do 35
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
4
Umieścić ziemniaki w dużym rondlu i przykryć wodą; doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień; gotować na wolnym ogniu przez 15 minut lub do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
Płatki Mieszanych Warzyw Lub Do Smaku
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
5
Dobrze spuścić. Ułóż ziemniaki w naczyniu do pieczenia 13 x 9 cali pokrytym natryskiem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szczypta Płatków Mieszanych Warzyw, Lub Do Smaku