Zupa pomidorowa z grzankami Cheddar
Zupa pomidorowa z grzankami Cheddar to Wegetariańskie zupa. Ten przepis sprawia, że 20 porcji z 39 kalorii, 1G białka, oraz 3G tłuszczu każdy. Na 20 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz cebulę, cheddar, sól i pieprz, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 11%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Zupa pomidorowa zapiekana z brązowego cukru z grzankami Cheddar, Zupa cheddar Ale z boczkiem i grzankami, oraz Zupa jabłkowo-cebulowa z grzankami Cheddar-boczek dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 177°. rozpuść masło w holenderskim piekarniku na średnim ogniu.
Dodać cebulę i czosnek; gotować, mieszając od czasu do czasu, aż zmiękną, o 5 protokół.
Dodaj pietruszkę, pomidory i 1 szklankę wody. Doprawić solą i pieprzem.
Zwiększyć ciepło do wysokiej i doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień, przykryć i dusić, mieszając od czasu do czasu, aż pomidory będą bardzo miękkie, 15 do 20 minut.
Ochłoń. Top kromki chleba z serem, umieścić na blasze do pieczenia i piec, aż ser topi się i lekko rumiane, 12 do 15 protokół.
Usunąć gałązki pietruszki; wyrzucić. Zupa Puree w blenderze w partiach i powrót do holenderskiego piekarnika. Delikatnie podgrzać. Chochla do misek, na każdej z nich leżakować; podawać na gorąco.