Minestrone z podeszwą
Minestrone z podeszwą może być dobrym przepisem, aby rozwinąć pudełko z przepisem na danie główne. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 388 kalorii, 27g białka, oraz 20 g tłuszczu każdy. Na 5,02 zł za porcję, ten przepis okładki 34% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Mieszanka bulionu z kurczaka, pasta pomidorowa, sól i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby zużyć masło można śledzić to danie główne z Ciasto Z Masłem Cynamonowym jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Przynosi wam to moje przepisy. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 69%, co jest dobre. Spróbuj Bulion warzywny i minestrone-Le bouillon de légumes et la minestrone, Sola Piccata, oraz Sole Meunière dla podobnych receptur.
Instrukcje
W dużym garnku roztopić masło z olejem na umiarkowanym ogniu.
Dodać cebulę i gotować, mieszając od czasu do czasu, aż złoty, o 5 protokół.
Dodać czosnek, marchew, seler i ziemniaki i gotować, mieszając od czasu do czasu, przez 5 protokół.
Dodać cukinię i kapustę i gotować, mieszając od czasu do czasu, przez 5 minut dłużej.
Dodać bulion, fasolę, pastę pomidorową i sól i doprowadzić do duszenia. Dusić, częściowo pokryte, aż warzywa będą miękkie, o 18 protokół.
Dodaj podeszwę, pesto i pieprz i doprowadzić do gotowanego na wolnym ogniu. Gotować, odkryte, aż ryba jest po prostu zrobić, o 1 do 2 minut więcej. Aby służyć, Chochla do misek i przekazać więcej pesto, jeśli chcesz.
Alternatywy dla ryb: możesz użyć dowolnego innego członka rodziny flądr, takiego jak sandacz lub Fuks, zamiast podeszwy. Lub spróbuj bardziej jędrne, białe ryby, takie jak dorsz, halibut, lub Żabnica. W przypadku tych grubszych ryb dodaj kolejną minutę do czasu gotowania.
Rekomendacja wina: lekkie włoskie białe wino będzie zachwycające z warzywami i pesto. Poszukaj najnowszego rocznika Pinot grigio z północnego regionu Alto Adige.
Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Włoski działa naprawdę dobrze z Chianti, Trebbiano i Verdicchio. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Można spróbować Barone Ricasoli Colledila Chianti Classico Gran Selezione. Recenzenci bardzo lubią to z 4.5 z 5 gwiazdek i cena około 85 dolarów za butelkę.
Barone Ricasoli Colledila Chianti Classico Gran Selezione
Jasny rubinowy kolor i oszałamiająca koncentracja zapachów. Eteryczne, owocowe, kwiatowe i balsamiczne nuty podkreślają świeżą elegancję. Nuty wiśni, wiśni, czereśni, wiśni morelowej, fiołka, mięty, anyżu, cynamonu. Cały jego blask wyraża się w podniebieniu z niezwykłą równowagą pomiędzy koncentracją kwasowości i elegancji. Powracają typowe nuty czerwonych owoców przedłużone przez słodkie taniny i doznania mineralne. Czysty, elegancki, trwały i delikatny.