Minestrone z podeszwą

Minestrone z podeszwą
Minestrone z podeszwą może być dobrym przepisem, aby rozwinąć pudełko z przepisem na danie główne. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 388 kalorii, 27g białka, oraz 20 g tłuszczu każdy. Na 5,02 zł za porcję, ten przepis okładki 34% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Mieszanka bulionu z kurczaka, pasta pomidorowa, sól i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby zużyć masło można śledzić to danie główne z Ciasto Z Masłem Cynamonowym jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Przynosi wam to moje przepisy. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 69%, co jest dobre. Spróbuj Bulion warzywny i minestrone-Le bouillon de légumes et la minestrone, Sola Piccata, oraz Sole Meunière dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W dużym garnku roztopić masło z olejem na umiarkowanym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
2
Dodać cebulę i gotować, mieszając od czasu do czasu, aż złoty, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
CebulaCebula
3
Dodać czosnek, marchew, seler i ziemniaki i gotować, mieszając od czasu do czasu, przez 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
ZiemniakZiemniak
MarchewMarchew
SelerSeler
CzosnekCzosnek
4
Dodać cukinię i kapustę i gotować, mieszając od czasu do czasu, przez 5 minut dłużej.
Składniki, których będziesz potrzebować
CukiniaCukinia
KapustaKapusta
5
Dodać bulion, fasolę, pastę pomidorową i sól i doprowadzić do duszenia. Dusić, częściowo pokryte, aż warzywa będą miękkie, o 18 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasta PomidorowaPasta Pomidorowa
WarzywaWarzywa
FasolaFasola
BulionBulion
SólSól
6
Dodaj podeszwę, pesto i pieprz i doprowadzić do gotowanego na wolnym ogniu. Gotować, odkryte, aż ryba jest po prostu zrobić, o 1 do 2 minut więcej. Aby służyć, Chochla do misek i przekazać więcej pesto, jeśli chcesz.
Składniki, których będziesz potrzebować
PieprzPieprz
świeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organicznyświeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organiczny
RybyRyby
SolaSola
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
ChochlaChochla
7
Alternatywy dla ryb: możesz użyć dowolnego innego członka rodziny flądr, takiego jak sandacz lub Fuks, zamiast podeszwy. Lub spróbuj bardziej jędrne, białe ryby, takie jak dorsz, halibut, lub Żabnica. W przypadku tych grubszych ryb dodaj kolejną minutę do czasu gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
RybyRyby
FlądraFlądra
ŻabnicaŻabnica
HalibutHalibut
SolaSola
DorszDorsz
8
Rekomendacja wina: lekkie włoskie białe wino będzie zachwycające z warzywami i pesto. Poszukaj najnowszego rocznika Pinot grigio z północnego regionu Alto Adige.
Składniki, których będziesz potrzebować
Wino BiałeWino Białe
WarzywaWarzywa
świeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organicznyświeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organiczny
WinoWino

Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Włoski działa naprawdę dobrze z Chianti, Trebbiano i Verdicchio. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Można spróbować Barone Ricasoli Colledila Chianti Classico Gran Selezione. Recenzenci bardzo lubią to z 4.5 z 5 gwiazdek i cena około 85 dolarów za butelkę.
Barone Ricasoli Colledila Chianti Classico Gran Selezione
Barone Ricasoli Colledila Chianti Classico Gran Selezione
Jasny rubinowy kolor i oszałamiająca koncentracja zapachów. Eteryczne, owocowe, kwiatowe i balsamiczne nuty podkreślają świeżą elegancję. Nuty wiśni, wiśni, czereśni, wiśni morelowej, fiołka, mięty, anyżu, cynamonu. Cały jego blask wyraża się w podniebieniu z niezwykłą równowagą pomiędzy koncentracją kwasowości i elegancji. Powracają typowe nuty czerwonych owoców przedłużone przez słodkie taniny i doznania mineralne. Czysty, elegancki, trwały i delikatny.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia34
Magazyn