Zielony Chile-Cheddar-SOS Pekanowy może być tylko przystawką, której szukasz. Na $1.3 za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 12 porcji z 381 kalorii, 11g białka, oraz 22g tłuszczu każdy. Jeśli masz ostry ser cheddar, jajka, kukurydzę z kernela i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 32%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Zielony Chleb Cheddar Chile, Cheddar i zielone bułeczki Chile, oraz Cheddar i zielony Pudding kukurydziany Chile dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Połącz pierwsze 6 składników w małej misce, rzucając dobrze.
Dodaj bulion, mieszając tylko do zwilżenia. Łyżka dressing do lekko nasmarowane 13" x 9 " naczynia do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bulion
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do Pieczenia
6
Posypać pozostałą 1/2 szklanki sera i zastrzeżonych orzechów pekan.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser
Orzeszki Pekan
7
Piec, Odkryte, w 350 przez 50 do 55 protokół lub do zestawu i lekko rumiane.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
8
Dekorować, w razie potrzeby.
9
* 1 (28-uncja) opakowanie mrożonego chleba Sister Schubert ' s Southern Cornbread odpowiada 7 szklankom okruchów chleba kukurydzianego potrzebnych w tym przepisie. W przeciwnym razie poszukaj pieczonego chleba kukurydzianego w delikatesach supermarketu.
Cava, Grenache i Shiraz to świetny wybór na Chili. Te soczyste Czerwienie nie mają zbyt dużo taniny (ważne dla pikantnych potraw), ale wino musujące, takie jak cava, może jeszcze lepiej oswoić ciepło. Możesz spróbować Sangre de Toro Cava. Recenzenci bardzo to lubią z 4.6 z 5 gwiazdek i cena około 16 dolarów za butelkę.