Sałatka Z Rzodkiewki Z Sosem Anchois
Sałatka z rzodkiewki z sosem anchois to jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przystawka. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 36 kalorii, 0g białka, oraz 4G tłuszczu każdy. Na 20 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz sardelę, sok z cytryny, oliwę z oliwek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 36 minut. 6 osób uważa ten przepis za przepyszne i satysfakcjonujące. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 20%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Spróbuj Sałatka Z Rzodkiewki I Eskaroli Z Winegretem Anchois, Musangchae, Sałatka Daikon (Biała Rzodkiewka), Jak Koreańska Rzodkiewka Kimc, oraz SOS Anchois dla podobnych receptur.
Instrukcje
Przyciąć szczyty i ogony z rzodkiewek. Wyczyść je dobrze. Pokrój każdą rzodkiewkę na 4 kliny (jeśli małe) lub 6 klinów (jeśli Duże).
Za pomocą moździerza i tłuczku (lub w mini robocie kuchennym) rozgnieść sardelę, czosnek i szczyptę soli na pastę.
Wymieszać z sokiem z cytryny, następnie powoli wymieszać z olejem, dodając go w cienkim strumieniu nitki podczas mieszania. Złóż kapary.
Dodać sos i natkę pietruszki do rzodkiewki i złożyć, aż dobrze wymieszane. Wyreguluj sok z cytryny i sól do smaku.
Podawać w ciągu 30 minut.