Zielone cheeseburgery Chile może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 745 kalorii, 44g białka, oraz 47 g tłuszczu każdy. Na 3,07 zł za porcję, ten przepis okładki 33% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 15 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Udaj się do sklepu i odbierz pomidory befsztykowe, bułki hamburgerowe, sól koszerną i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić już dziś. Aby zużyć wodę można śledzić to danie główne z Arbuz-Brzoskwinia Slushies jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Z łyżeczką wynik 83%, to danie jest spektakularne. Spróbuj Zielone Cheeseburgery Chile, Zielone Cheeseburgery Chile, oraz Zielone Cheeseburgery Chile dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Rozgrzać grill do góry. Uformować mięso na 4 (8-uncja) hamburgery i przyprawić każdy burger z obu stron 1/4 łyżeczki soli i 1/4 łyżeczki pieprzu. Grilluj, aż zwęglone z obu stron i gotowane do pożądanej doneness.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 (U-12) Krewetek
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, Julienne
3
Umieść 2 plastry sera na każdym hamburgerze, zamknij pokrywkę lub namiot folią i gotuj, aż ser się właśnie stopi, około 1 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos żurawinowy, Do Podania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego
4
Miejsce hamburgery na bułki i góry z kilkoma łyżkami zielonego sosu Chile i sałaty, pomidor, i marynowane jalapeno, w razie potrzeby.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżki Split Grama Bengalskiego (chana Dal)
12 Papryczek Jalapeno (około 3 Cali Każda)
1-1/2 Szklanki Posiekanej Czerwonej Papryki
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Drażetki Z Białą Perłą
5
Umieść wszystkie składniki w blenderze, zmiksuj na gładką masę i podawaj z cheeseburgerami.
Chili w menu? Spróbuj sparować z Cava, Grenache i Shiraz. Te soczyste Czerwienie nie mają zbyt dużo taniny (ważne dla pikantnych potraw), ale wino musujące, takie jak cava, może jeszcze lepiej oswoić ciepło. Możesz spróbować Papet del Mas Cava Brut. Recenzenci bardzo lubią to z 4.5 z 5 gwiazdek i cena około 15 dolarów za butelkę.
Papet del Mas Cava Brut
Przyjemne aromaty owocowe i jasny, wyraźny kolor. Uczucie smaku w ustach jest bardzo przyjemne, lekkie i dobrze zrównoważone, świeże i bardzo radosne uczucie, dobra trwałość, z nutami owocowymi i kwiatowymi. Posmak zachęca do dalszego delektowania się winem.