Zielona Salsa

Zielona Salsa
Zielona Salsa może być tylko Meksykańska przepis, którego szukasz. Ten przepis służy 8. Obserwujesz swoją figurę? Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 przepis ma 22 kalorie, 1G białka, oraz 0g tłuszczu na porcję. Na 38 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odebrać Tomatillo, kolendra, sól, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Ten przepis jest lubiany przez 172 smakoszy i kucharzy. Najlepiej sprawdza się jako przystawka i odbywa się w ok. 20 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 48%, to danie jest solidne. Spróbuj Salsa de Molcajete (pieczony pomidor i zielona Salsa Chile), Salsa Pieczona Tomatillo-Zielona Salsa, oraz Zielona Salsa dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W maszynce, miejsce pomidory, szalotki, czosnek, zielona papryka chile, kolendra, pieprz jalapeno i sól. Używając ustawienia pulsu, grubo posiekaj. Przykryć i schłodzić w lodówce do momentu podania.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżki Split Grama Bengalskiego (chana Dal)2 łyżki Split Grama Bengalskiego (chana Dal)
12 Papryczek Jalapeno (około 3 Cali Każda)12 Papryczek Jalapeno (około 3 Cali Każda)
TomatillosTomatillos
2 łyżki Stołowe Plus 1-1/2 łyżeczki Oliwy Z Oliwek2 łyżki Stołowe Plus 1-1/2 łyżeczki Oliwy Z Oliwek
Szalotka, Tarta Lub PosiekanaSzalotka, Tarta Lub Posiekana
Pęczek świeżego Szpinaku (okPęczek świeżego Szpinaku (ok
(duża Tuba)(duża Tuba)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(takie Jak Marie Biscuits)(takie Jak Marie Biscuits)
TrudnośćNormalny
Gotowe W20 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia3
Magazyn