Zielona fasola Virginii prowansalska
Zielona fasola Virginii prowansalska może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis serwuje 6 i kosztuje 69 centów za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 przepis ma 79 kalorii, 3G białka, oraz 4G tłuszczu na porcję. 20 osób zrobiło ten przepis i zrobiłoby go ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Jest ona dostarczana przez Foodnetwork. Jeśli masz świeże liście bazylii, pomidory, czosnek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Z łyżką wynik 86% to danie jest niesamowite. Spróbuj Zielona fasola Virginii prowansalska, Fasolka Szparagowa Po Prowansalsku, oraz zielona fasola ze sfermentowaną czarną fasolą ~ aka brudna zielona fasola podobnych receptur.
Instrukcje
Przygotuj łaźnię z lodem, napełniając dużą miskę lodem i wodą
Przynieś duży garnek z osoloną wodą do wrzenia na dużym ogniu.
Dodać fasolę i gotować aż chrupiące-miękkie, około 2 minut.
Dobrze odcedzić w durszlaku, a następnie ustawić durszlak z fasolą w łaźni lodowej, upewniając się, że fasola jest zanurzona.
Odcedź fasolę, wytrząsając nadmiar wody.
W tym samym garnku rozgrzej olej na małym ogniu.
Dodaj fasolę, czosnek, pomidory, oliwki i bazylię i wrzuć do połączenia.
Skropić octem fasolę i wrzucić do płaszcza. Smak i dostosować do przypraw solą i pieprzem.
Podawać na gorąco, na ciepło lub na zimno.